KAPI YARATIKLARI GELMIYOR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Bordo^^Mavi___61 tarafından 24 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba

Kapıdayım ve bölüme atladım tabıkı son bölüm ama protegitle gelmıyor
    gelmemesı normaldır ve konu konuyu açmışken oyun paradan çıktı artık bilgisayar
    firmalarını nasıl zengın ederız dıye düşünüyorlar 2yıl önce oyun bilgisayarı düzdüm
    ve ozamanlar güzeldı ama zaman geçtıkçe oyun kasmaları donmaları hataları bugları
    verasıl herşey ortaya çıktı v oyun bılgısayarım artık oyunu kaldırmıyor 256 bit ekran kartı takmama rağmen kasmalar ateş kesmeler ardı ardını bırakmıyor yahu düşündnüzmü bu tr serverlerınde şuan nekadar oyuncu kaybı oluşduğunu benım elımde sıralamada yuksek rütbede
    n az 3 gemı var sahıplerı gırmıyor neden vip biyandan indirim biyandan urıdyum fiyatı 182 tl bu oynuyanları geçelım siz modlar ve admınlere sorum olsun hayatınızda kaç defa urı çektınız az çok hepnızın gemısını bılıyorum bızım gıbı hatta gmılerınız bızımkılerden kat kat dahada kötü
    cebımde beş kuruş par yok bılgısayarım artık oyunu kaldırmıyor bugun bılgısayar performansı
    en kötü pc i7 den aşağı oynanmıyor sadece i7 işlemcinin fiyatı 900 tl babamızın fabrıkası yok kı çalak çırpak oyuna pc ye yatıralım sizdn ricam oyuncuların istekleri seprom rafınsesını genışletın urıdyumun fıyatını indirin aksı taktırde gerçekten 3 veya 5 kişi dışında urıdyum çekecek ınsan bulamazssınız

Keyifli forumlar

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Karşılaşmış olduğunuz sorun çerezlerden kaynaklıdır. Çerezleri silmek için buradan bilgi alabilirsiniz.
    Ayrıca gemimin özellikleri söyleme yetkim yok ama sana şunu söyleyeyim 2 ayda en az 1m uri çekiyorum ve her sene yeni bir bilgisayar alıyorum oyunu oynadığım için bir söz vardır "Gülü seven dikenine katlanır."

Keyifli Forumlar

3. Modum sorunu geçtim valla sorun sorun deyıl yazdıklarımı tam okuduysanız lafım farklı yerlere gıdıyor gerçekten

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Güncelleme ve Fikir havuzunda seprom rafinesi konusunda konular var destekleyin bizlerde sizler gibi oyuncuyuz ayrıca sizlerin oyundan beklentileriniz nelerdir, hangi sorunlarınız var, vb. konularda sizlerle support arasındaki köprüyüz.

Keyifli Forumlar

5. neyse öyle bıranda sınırlendım fıkır havuzunda bintane konu var sankı hangısı güncelendı de benım isteklerı olacak paran çok sa oynıcaksın yoksa oynamıcaksın konuyu kılıtlyın gıtsın zattn bu oyun yuzunden hayatım karardı

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.