KAPI YARATIKLARI NEDEN GELMIYOR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™BØЯĐØ•B£Я£™ tarafından 21 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba

Sayın modlarım ve değerli arkadaşlarım kapıya atlayınca bazen yaratıklar gelmıyor
    şimdide atladım 15 dakıkadır içerdeyım hala gerı sayım başlamadı sorun ne acaba

Keyifli forumlar

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İlk olarak Yönetici formatında mesaj yazmak yasaktır. Tekrarında cezai işlem uygulanacaktır.
    Sayfanızı yenileyiniz lütfen ve oyuna girmeden önce lütfen çerezlerinizi temizleyiniz.

Keyifli Forumlar

3. yönetıcı formatında derken sizden önce ben de burda görev aldım benım zamanımda böyle böyle yazanlara bi ceza söz konusu değildi benım zamanımda derken zaten yalaşık 3 ay önce göreve elveda ettım neyse sayfayı en az 5 defa yenıledım
    çerezlerı temızledım ve i7 işlemcılı bılgısayar kulnıyorum hiç bi sıkıntı olmaması gerekır hep bılgısayara bahane bulurduk al son sıstem ama bu olay darkorbıt ıle alakalı bı sıkıntı yetkılı yerlere ıletırsenız sevınırım iyi görevler :)

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Görev aldıysanız eğer kuralları sizinde bilmeniz gerekir.
    Sorunu rapor halinde üstlerime iletiyorum. Ayrıca lütfen sorunuzu supportta yazınız kontrol edilmesi için anlaşılan kapıda kalmışsınız.

Keyifli Forumlar

5. sorun düzeldı Modum sadece arada böyle sıkıntı olduğundan düzeltılebıleceği bi sorun olduğundan
    iletim dedım yoksa sorunu düzeleceğini biliyorum ama işte 20 dakıka boyunca kapıdan ne yaratık nede
    gerı sayım olmadığından ınsan pc başında beklemekten sıkılıyor bu arada ilk defa böylesine güzel bir i7 işlemcili pc ye alama
    hevesini bana veren darkorbit ekibinede teşk ederim keyifli forumlar ve iyi pazarlar konuyu kilitliyebılırsınız :)

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.