KAPI YARDIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -*.alperen.*- tarafından 6 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi günlerr arkadaşlar kapılar hakkında taktik istiycektim .

gemim 19 lf3 1 iris 5 flax 10 bo2 var henüz 11 level
    50k uri var
    sorum şu şimdi önce hangi kapıyı yapmalıyım yada hangisini yapabilirim ?
    kapıyı açmak için ne kadar gg gerekicek ?
    pet almalımıyım ? pete kutu toplatmak kaç uriye mal olucak ?

yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geminizinde bulunan Ekipmanların sayısı yetersiz gibi.

Kapı yapmadan önce İris,Arge gibi eksiklerinizi tamamlamalısınız.

Pet almanız için biraz daha beklemelisiniz.

Kutu toplamaya karar verecekseniz o zaman Pet almanızda fayda var.Petin içerisine alacağınız Radar ve Toplama modülleri size daha fazla Urıdıum kazanmanızı sağlıyacaktır.

Hangar,Pet ve diğer ekipmanları yaklaşık olarak 150,000 urıdıum civarında tamamlayabilirsiniz.

İrislerinizi Kredi ile tamamlarsanız sizin için daha iyi olur.

Keyifli Forumlar.

-*.alperen.*- bunu beğendi.
  3. kursat_822

kursat_822 User

sımdılık ılk 3 kapıyı yap alpha beta gammayı pet alıp kamı 3 takarsan kapıları cok kolay bıtırırsın

4. cevaplar için teşekkür ederim . şuan katlama var ve kutu topluyorum leo ile patlatsalarda dün 40 k uri kastım mesela. kutu toplamaya devam mı etmeliyim gemi leo ama yerleştirde goli var ek hangar alsam faydası olurmu aceba
    ayrıca pet almak istiyorum kutu toplamak açısından ama pete 3seviye takmak için 8seviye olması lazımmış sanırım onu yapabilirmiyim 11 levelim yapabilrsem nasıl ? şimdiden cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Tebrikler sabrınıza hayran oldum.Leonovla 40 k Urıdıum kasmak kolay değil.

Goliath değilde Vengance gibi daha hızlı bir gemiyle toplarsanız daha faydalı olur.

Pet alıp gerekli ekipmanları da alırsanız sizin için daha karlı olacaktır.

Petin içerisine 3 seviye modül almanız için Petinizin 8 seviye olması lazımdır.

Bu arada topladığınız urıdıumlarla Kapı açıp Petin levelini kısa sürede 8 e çıkarabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. Tüm günümü aldı ama olsun zaten yapıcak başka işim yoktu modum yardımınız için çok teşekkür ederim ama benim aklımdaki asıl soru şu ben pvp haritasıdna topluyorum suan kutuyu ve 11 levelim pet alsam 3.seviye donatmak için ve peti 8 seviye yapmak için ne yapmam gerekicek ne kadar uğraşmam bu levelde yapabilrmiyim aceba .

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Pvp de kutu toplarken Pet seviye atlamaz.Yaratık kesmelisiniz,yaratıkları keserikende Pet sürekli açık olmalıdır.

Özellikle Kapı biterken yani ödülleri alacağınız zaman Petin mutlaka açık olması lazımdır.

Kestiğiniz yaratıkların belli bir yüzdesi Pete yansıtılır.Pet oyun içerisinde sizin kazandığınız Tecrübe Puanının %5 ' şini kazanır.
    Petin level atlaması için gerekli TP tablosu aşağıdadır.

Petinizi 8 seviyeye çıkarmak başlarda kolaydır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.