kapi yuzukleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve λλ•Ц•S•C•Д•Я•T•Ξ•S tarafından 26 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim carda 1 alpha 1 beta 1 zeta kapilari yapili 3 yuzuk var rutbe uzerinde arkadasmda 2 alpha 1 beta yapili 6 yuvarlak var sebebi ne anlatirsaniz sevinirm.
    Bu arada tr5 de oynayan varsa eicin uzman yuzbasi rutbesi kac rutbe puani istiyor ?

2. BonusRasta

BonusRasta User

Zeta, gama, delta, episilon yapınca görünür 6 tane tabi alfa ve beta da dahil. Arkadaşın farkında değil demek ki yaptığı kapıların :)

3. Kronos kapisinda hangi kapilarin
    Kronos kapisinda hangi kapilarin yapildigi gorunmuyomu

4. BonusRasta

BonusRasta User

Görünür ama bir defa yaptıysa orası sıfırlanır, ondan sonrakiler görünmüş olabilir. Kronos yapmadım hiç bilmiyorum ama

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Alpha beta gamma delta zeta epsilon birer defa yapıldığında 6 yüzük görünür yani arkadaşınız 2 alfa ve 1 beta yaptıysa bir defadan sonra yapılan kapıların yüzüklere bir etkisi yoktur diğer kapılar yapıldığında görünür yüzük sayısı artmaktadır.

6. Merhaba ,

Aşağıdaki resim sanırım yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

7. Kronos yaptığında yüzükler gider, taç gelir. Ama kronos parçalarında hangi kapıların yapıldığı görünüyor mu diye soruyorsan, evet yaptığın kapılar tüm parçaları gelene kadar görünür; Örn: 1 Zetada kronosun zeta parçaları tamamlanır ve ondan sonra yaptığın zetaların sayısını oraya bakarak öğrenemezsin..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.