kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gelene_rest_cekenler tarafından 5 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beta da 1 parça kalmış 500 kereden fazla galaxy bastım açılmadı yaw oyunda hatamı war acaba

2. sanmıyorum bu tamamıyla şansa bağlıdır bazen inat yapıyor :)

3. böylede olmazki kardeşim bi başka bişi daha diebilirmiyim

4. tabiki buyur.

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Beta kapısı diğer kapılara göre en zor açılan kapılardan biridir bazen bizlerde o kapıda takılabiliyor ve hatta beta açılana kadar gama ve alpha açtığımız olabiliyor uzun bir zamandır oyundayım ve hala beta kapısında zorlanıyorum ve zorlanan oyuncu arkadaşlarımda vardır beta kapısı dahilinde bir genel sorun yoktur oyuncu arkadaşlarımızda kapılar dahili kapı enerjisi kullanma stratejileri edinebilmeniz için konuyu yeni başlayanlar kısmına aldım kolay gelsin.

6. ben alphada çok zorlanıyorum ama bir kerede 100lu bas açılabilir bende açıldı 2-3 kez

7. webce

webce User

sans meselesı ben 2 parcaya 900gg basmıstım alpha için :)

8. ahmettyran

ahmettyran Guest

Ben geçen beta son parçaya 1500GG bastım açılmadı sonra son uriciklerimi bastım açıldı. Şans veya amarikanın oyunları :D

9. benim alfa kapım 33/34 son parçasının cıkması için bastığım enejiyle 2 beta 1 gama açtım.kapı bu şansa parça veriyo son parça filan dinlemiyo

©Λ§U§ bunu beğendi.
  10. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Son zamanlarda hiç açılmıyor .

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Diğer 2 kapıyada parça çıktığı için zor açılıyor.Ben en son 1200 gg de çıkarabilmiştim son parçayı :)

İyi forumlar

12. ANKARALI

ANKARALI User

Çok normal bende daha çok bile olmuştur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.