Kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [xxgöztepemxx] tarafından 29 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kapı yaparken oyun otomatik olarak kapatıp açtı ne f5e bastım ne de birşey yaptım mağdurum ne yapmalıyım

Bir hayat kalmasına rağmen kapı gitmedi gariptir ama harcadığım elit mermiler vs... son 20-30 sibelonit kalmıstı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ağustos 2015
  2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Serverınıza reset gelmiş olabilir.Hangi serverda oynuyorsunuz?

İyi forumlar

3. Merhaba ,

Kullandığınız tarayıcı kaynaklı bir durum olabilir yada farkında olmadan kısayol tuşlarından birisine basmış olabilirsiniz. Normalde bu şekilde bir durum yaşanmıyor.

İyi forumlar.

4. dogrular

dogrular User

tr 6 da oynuyorum adı NikTu kappa kapım silinmiş bu sorunu duzeltirseniz sevinirim

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Patlamış olabilirsniz.Kaç hakkınızı kullandınız ? Eğer hiç kullanmadıysanız ve kapı gittiyse support ile iletişim haline geçiniz.

İyi forumlar

6. dogrular

dogrular User

hiç kullanmadım 3 hakkım vardı geçtim daha cvp gelmedi

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Cevap gelmesini bekleyiniz sorununuzu buradan düzeltemeyiz.

Bir hayatınız olduğu halde patlayıp kapınızın yok olmaması şu anlama gelir; oyundan kaynaklanan bir sorun yüzünden patladınız bu yüzden kapınız yok olmadı. Ayrıca kapıda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz patlattıklarınız karşınıza çıkmaz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.