kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kaptanlar7565 tarafından 8 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. girdap kapısı donuyo ?

2. Kapı 30 sn delaylı

3. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba

Hangi sunucuda oynuyorsunuz ?

İyi forumlar

4. Global Avrupa 1

Ne kamikaze çalışıyor ne yaratık seçiliyor.10 dk oldu hala lordakialardayım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Mart 2018
  5. Global Avrupa 1 kapı çok sıkıntılı lütfen bir el atın her etkinlikte bu serverin bu halde olmasını bir türlü çözemediniz yazık sizin yazılımcılar boşuna çalışıyor yada yazılımcınız yok

6. global avrupa 1 şuanda terror kapısı yapabilen bir babayiğit varmı? her gün boyle olacaksa ne diye etkin lik getiriyorlar işin enterasan tarafıda kimse bişey yapmıyor sabah resetini bekleyin işinize gelirse der gibi . Bravo alkış

7. uber sibelonlardayım

8. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba

Öncelikle flood şeklinde mesaj atmak yasaktır. Mesajlarınızı birleştirdim.

Sorununuz ile ilgili Har dosyanızı buradaki gibi alıp supporta ticket yollayabilirsiniz.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Mart 2018
  9. İyi de bu bir oyun sorunu kişisel bir sorun değil bunu sizde biliyorsunuz ve sizin aracalığınızla oyun yönetiminin birşeyler yapması gerekmez mi ?

10. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba

Şikayetleri gerekli yerlere iletiyoruz. Fakat sorunun çözümü için sizin support'a har dosyanızı iletmeniz gerekmektedir. Böylece sorunun kaynağı bulunabilir.

İyi forumlar

11. oben

oben User

bize bu zülmü reva görenler allahımdan bulsunlar çektiklerimizini bin katını çeksinler..kapının 4 cü gelişi ve hala aynı donma kasma lag lug ne ararsan var global avrupa serverde..getirdiğiniz kapı yüzünüze gözünüze dursun..allah kahretsin yazık ayıp günah bukadarda vurdum duymazlık yeter yaaa yeter bee ne yapacaksanız yapın..

12. sana özel terror kapısı yapmışlar heralde tebrik ederim

13. ben ne lagla geldim buralara haberin var mı. Sen zannediyorsun ki akıyor bende oyun

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.