Kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tracker tarafından 26 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tracker

Tracker User

Arkadaşlar ben oyunda yeni gibiyim şu anlık pala toplama konusunda sıkıntım var ve ilk kapımı açmak istiyorum 12 parça var alfada çarda 96 bn uri var ben enerji almak istiyorum bu parayla.Ortalama kaç enerjide açtınız onu merak ettim.1 de alfa için gerekli donanımları söylermisiniz.Ben 15 lf3 10 bo2 5 elit hız 4 iris 4 flax,8 arge goliyim

2. yani gg için bir sayı vermek çok anlamsız olur ama pala toplayın boşuna uri vermenize gerek yok ama diyorsanız ben uraşmıcam direk yapcağım ozaman uri ile direk gg basın eğer alfa kapısını yapmadıysanız ona basınız gg leri geminize göre orası uygundur. iyi forumlar

3. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Konu uygun yere taşınmıştır.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Nisan 2014
  4. Uri ile kapı yapmayı günlük kapı yapanlar yani belli bi seviyeye gelmiş oyunculardır kapıdan çıkan uriyi gene kapıya verirler. Şimdilik kapıya uri vermeni önermem daha başka yerlere harcayabiilirsiin

5. tiaremy94

tiaremy94 User

Arkadaşın belirttiği gibi bu uridium'u daha faydalı bi şekilde değerlendirebilirsiniz. Mesela lf3'lerinizi ve bo2'lerinizi fulleyebilirsiniz öncelikle. Kapı yapmak için acele etmeyin derim ben. Lazerimizi, kalkanımızı, irislerimizi tamamlayalım daha sonra pala toplamaya gidelim daha güzel olur. Kolay kapı yapmanız için de pet ve kami 3 şiddetle öneririm.

6. Tracker

Tracker User

saolun

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.