kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve melih tarafından 4 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. melih

melih User

alfa açıldı bekliyor - beta 35/48 - gamma 56/82 (alfayı yerleştirmedim) bu iki kapıyı kaç enerjide açarım bilen biri acil !! !

Son düzenlenen: 4 Haziran 2014
  2. şansına baglı birader. bn az önce zetaya 140 gg bastım 2 parça çıktı. 20 gg alpha-beta-gama üçlüsüne bastım hepsinden 3-er 4-er parça çıktı.
    yani şöyle gg bastıgın zaman sadece betaya gitmiyor gama ya da parça çıkabilir. onu da göz önüne al. 1300+ gg açılır tahminimce

3. kardeş aynen 1000 gg de falan açılabilir şansın varsa birde benim konuma bakarmısın zeus parçası .

4. melih

melih User

400 enerji bastım beta 39/48 gama 63/82 oldu kaç enerjide açılır

5. beta kolay açılırda gamma biraz zorlar 800 falan tahminimce daha fazla olabilir ama çünkü son parçalar biraz sıkıntı. Benimde alpha 19/34 beta 44/48 gamma 78/82 kaça açılır ?

6. melih

melih User

kapıyı açtıktan sonra yerleştirirsen öyle oluyor :) alfayı açtın diyer kapılar açılmadı alfayı yerleştirirsen parça çıkma olasılığı düşer diyer kapılara şu anda alfa açık beta gama bekletiyorum hepsini beraber açıp yerlteştircem

7. keşke alfayı yerleştirmeseydim :D

8. melih

melih User

bi 400 enerji daha bastım beta 46/48 gama 66/82 kaç gg de açılır ?

9. Kardeşim alpha 21/34 Beta açıldı duruyor yerleştirmedim :) gamma 80/82 kaça açılır alpha ve gamma

10. melih

melih User

600 bas kardes

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.