Kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^^_POLAT_ALEMDAR_^^ tarafından 18 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şuan cidden çok sinirliyim betada zar zor tallonların hepsini köseye attım sunucuya reset geldi ben köseye gidemeden sunucu resetlendi hepsi full canla geri geldi nolucak simdi kullandığım elitler roketler nolucak derhal bir açıklama istiyorum

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu ile ilgili yapacak bişey yok tekrardan gırıp yapmanız gerkmektedır

Keyifli forumlar

3. Rest ne içindi Sepron Bugu içinmi. Kardeş Gamma da deyilsin betada nolcaki 20 talonu kesmeye zaten 3-5 dk önceden uyarı veriyo kenara parketseydin kapıda yaratıklar eyer hepsi köşedese ölmezdin

4. tabiki yaparım modum zaten benimde hiçbir işim yoktu emek vermek hiç önemli değil pekala sağolun

5. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

bende gnelde kapılarımı sadece petle yaparım düşününki gama kapısının talonları yaklaşık petle 30 dakıka sürüyor köşeye gitmesi ben de resete denk geldım hepsı koşedeyken ama yapacak bişey yok kilitlenebilir

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.