KAPI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BerkAtay- tarafından 9 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -BerkAtay-

-BerkAtay- User

Selamun aleyküm.Ben Alpha kapısın baya bi ugrastıktan sonra tamamladım uri de harcadım baya.Fakat 2 canımıda kullandım öldüm.Protegitlerde zorluk cekmiyecegimi biliyodum girdim.Protegitlerin ilk dalgasında kesmeye basladım .Daha sonrakş dalgalarda gemi hareket etmedi ve oyun dondu.Bu öyle bi sinirime gittiki dağıttım ortalığıı lütfen teknik olayları daha iyi inceleyin ve bana yardımcı olun.48 saat icinde kapıyı gönderme yetkiniz var forumda okudum.

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Oyun ile ilgili teknık bir sıkıntıdan dolayı kapı hakınız yandı ise kapınız iade edilir ama normalde ınternet bağlantılı problemınız var ise kapıyı tekrardan alamazsınız siz genede support ile iletişime geiniz gerekli işlem ıncelme yapılsın

Keyifli forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Temmuz 2014
  3. -BerkAtay-

-BerkAtay- User

İnternetle alakalı bir sey yok.Oyunla alakalı .Peki nasıl ilteişime gecicem

Heyy

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Temmuz 2014
  4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Support a gırıp oyun sorununu işaretledıkten sonra kapıdakı sorununuzu yazıp yoluyabılırsınız

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.