Kapı

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ╚►ΣЯZЦЯЦMLЦ╚►ΣMЯΛΉ◄╝, Jul 31, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ya Gamma yapıyom 1 can kalmıştı kapıdan atladım geri sayım başladı ekran dondu nasıl iş bu ya kapım gitti napıcam şimdi ben ? bu ilk kapım deil benim ben 100 den fazla kapı yaptım ilk kez geliyo başıma sıkıntı bendemi bence benle alakası yok. lütfen kapım geri verilmesini talep ediyorum....

2. aynısı benımde başıma geldi dün supporta yazdım cevap beklıyom

3. sormaya kafamı bozuldu akşam akşam

4. bütün gg ler boşa gitti 3 kere aynısı başıma geldi bıktım artık

5. Öncelikle geçmiş olsun Supporta başvur sorun bigpointden kaynaklı ise iade edilir

6. aynen cm bu nedir bendede 3 kere oldu çok donuyor pc kapımızı verin bari haksızlık oluyo böyle

7. benle ne alakası olabilirki tek oyun açık ekran donuyo ben napabilirim şimdi video müzik yok ayrıca ilk kapım deil 25-30 zeta kronos filan bildiniz gibi kapı yaptım hiç birinde ekran donmuyo bunda yaratık gelmeden ekran gidiyo akıl işimi geri sayım başlar başlamaz ekran gitti dondu

8. kardeşim oyunda çogu kişinin bilgisayarı kötü o yüzden çok slota dayanamayıp donuyor ekran bunda bizim suçumuz yok benim beta ve gamma 2 3 kere gitti böyle hakkımı savunurum ben adaletsizlik olmuyormu sizce ?

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşlar eğer oyun kaynaklı bir sorun var ise saupporttan alacağınız cevabı bekleyin yalnız bir internet kullanıcısı olarak belki benden daha iyi bildiğiniz gibi kota kullanımı genellikle ay sonlarında dolmakta ve ay başlarında sıfırlanmaktadır ve eğerki bir internet ağını 2 kişi veya üstü kullanıyor iseniz donmalar ve takılmalar çok fazla olabilmektedir tarayıcı olarak en az ram yiyen maxton indirip kullanabilirsiniz kapı yapacak isenizde ay başlarında yapmaya gayret etmelisiniz daha rahat ve sorunsuz kapıları yapabilirsiniz.

Oyun kaynaklı bir durum ise incelenip gereği yapılacaktır.

Thread Status:
Not open for further replies.