KAPI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Mavi_ßey-..│•√s•│ tarafından 15 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar yine ben :)

Alpha : 22/34
    Beta : 0/48
    Delta : 0/128
    Epsilon : 0/94

hepsi ayrı ayrı kaça açılır özellikle beta ? (gamma da 0)

2. Ancasin

Ancasin User

Epsilon 0/94 değil 0/99 dur önce burayı düzeltelim.

Deltayı 1 kere yaptım kronos için yaklaşık 2.000 gg ye açılmıştı. Ondan sonra tövbe ettim deltaya :D

Epsilonu ise 10-15 günde bir yaparım. En fazla 1.300 gg ye açtım.

Alfa, beta hiç belli olmaz alfa-beta-gama kapıları bitişik olduğu için. Onun için ne desem yalan olur.

3. @-Andromeda- Oooo 1-2-3 andro andro andromeda lalalaa :D

4. andromeda modumuzdan bi üçlük bekliyoruz o zaman
    alpha beta gama üçlüsü 3000-3500 arası değişir epsilon 1400-1600 arası değişir delta yapmadım :)

5. sadece alpha beta yukarıyı okusaydın anlardın alpha 22/34 beta 0:D

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Alpha veya ve gamma için birşey söylemek zor yaklaşık 3000-3500 enerji arasında olabilir üçü birleşik olduğu için sonra epsilon 99 parçasıyır bunuda açığa kavuşturalım :) deltayı hiç yapmadım ama 1000-1200 arası açılır diye tahmin ediyorum. :)

7. Modum yanlış anladınız :D sadece beta kaça açılır ? birde deltanın 1200 e açılacağını hiç sanmam :D

8. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Benimkisi sadece bir tahmindi :D veya işte alpha beta gamma üçlüsü olduğundan birşey demek zor son parçalarda hep diğer kapılara çıkma ihtimali var çünkü :) 600-900 arası olabilir belki :D

9. 1200 e anlaşalım ? :D Kronos için soruyorum da hepsini açıp kronosu bekleyecem :D

-Andromeda- bunu beğendi.
  10. Benim de 2 epsilon ve 1 deltaya ihtiyacım var ve delta kadar illet bir kapı bilmiyorum yapması değil açması adamı geriyo :) 1900 civarına açmıştım sanırım önceki kronosumda. bu kez saturn verir umarım da bi daha kronosla falan ugrasmam :)

11. ben bi betayı açayımda gerisi önemli değil delta açılır bende 1500 e :D beta sence kaça açılır 0 dan alpha 22 parça

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sadece betaysa 1500 e yakın bir gg gereklidir.

İyi forumlar

13. sadece beta ama gamma 0 ve alpha da 22

14. KARANLIK

KARANLIK User

Dahada fazla gidebilir çünkü parçalar 3 tarafada çıkma ihtimali var şansınıza kalmış. :)

-RealMardin- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.