Kapida çarpan tutturma

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ..ildeha.. tarafından 10 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ..ildeha..

..ildeha.. User

Herkese selam.
    zeta 1 1672gg
    zeta 2 1590gg
    zeta 3 1783gg

zeta 4 1760gg ama hala 15 parça kaldi cok sinirlendim. Kapi parcasina carpan tutturma yolunuz nedir ? görüşlerinizi almak istiyorum .Cunkuartik tutturamamamya basladim

2. Viraaa

Viraaa User

kardes bazen daha uyguna acarsin bazen 2 katina acarsin.bu is boyle.

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  3. benim kişisel taktiğim 70lere gelene kadar 100erli basıyorum ondan sonra 10ar 10ar basıp her çarpan geldiğinde 1lik basıp tekrar onluk devam. son 10-11 parça geldiğinde de birer birer basıp çarpanları anında basıyorum.

4. Merhaba kapı parçasını çarpana tutturmak gerçekten zor bir iş vr gerçekten tamamen şans işi. Bir kapıda sürekli çarpana denk getirdiğim de oldu hiç denk getiremediğim de oldu. Zetayı 1300gg ye açtığımda oldu 2500gg ye de. Genelde ben gg basarken mayın ve xenomit Çıktıktan sonra çarpanlı basıyorum bana bunlardan sonra kapı parçası çıkmaihtimali daha fazlaymış gibi geliyor. 6 çarpan olmadan 5li xenomitten sonra basmayı deneyin belki tutturursunuZ ama bununda garantisi yok. Kendinizi şanssız hissettiğiniz günlerde daha az kapı parçası çıkıyorsa o gün kapı açmayı bırakabilirsçniz başka zaman devam edebilirsiniz yoksa çok fazla gereksiz gg kaybedebiliyorsunuz

5. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

%13 parça şamsı var diyorya benim fikrim ve yaptığım mesela ilk olarak 100 lü basıyon ortalrda biraz düşüyo sona geldiğindede diyelim 5 parça kaldı x 5 de bas 3 parça kaldı x3 de bas 1 parça kaldı x2 de bas en fazla 10 kere basarsın mutlaka verir çok düşük ihtimal varmemesi artı zeta 1800 2000 arası açlıyo seninki normal 15 parça kaldıysa x5 x6 da bas devamlı mutlaka parça atacaktır şans la alakalı bi durum değil çünkü %13 parça çıkacak diyor yani %87 i diğerlerinden x2 xenomix vs bunları çıkarırsan parçayı öyle çıkarırsın iyi forum lar:)

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Açıkcası ben hissiyata göre yapıyorum 1 tane yüzlü bastım gelemedi diyelim 5-10 tane 1 li basarım sonra çarpana tıklarım tutarsa :) Kesinlikle şans işidir, Matematik işi değil :) Umarım bu zararı bir daha ki kapı açışınızda karlı çıkarak tamamlarsınız

İyi Forumlar.

7. ..ildeha..

..ildeha.. User

1960 gg ve 13 parca kaldı devam bakalım kacta acılacak :( goruslerınız ıcın tesekkur ederım ıstersenız konu acık kalsın baska yazmak ısteyen olursa yazabilir .

2137gg ve 11 parca kaldi yok aga valla bu cok bahtsiz oldu :( tutmuyor gene tutmuyor :( 400ggyapip basam illallah etti.

SON durum yaklasik 2250gg acildi sukurler olsun.

Son düzenlenen: 11 Haziran 2020
    Luminous bunu beğendi.