Kapıda en çok hangi goliath tasarımı işe yarar 250.000 uridium'luk sizce.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ...{{KoRKuSuZZ}}... tarafından 30 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. para kastım kapı yapmak için hangi goliath tasarımını alsam diye düşünüyorum sizce ençok hangisi işime yarar...

Gemi goliath
    8iris
    21 arge
    23 lf3
    1 lf4
    19 b02
    kalp uçuş düzeni var
    bu durum da hangi goli tasarımı bana faydalı olur kapıda..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Aralık 2014
  2. ahmettyran

ahmettyran Guest

Aegis

3. goliath tasarımı gemi aegis hoşuma gitmiyo yinede tesekkürler

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Venom ve spectrum tercihiniz olabilir. Tasarımlar hakkında buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

5. Merhaba ,

Şu an olan gemi , lazer , kalkan v.b. ekipmanlarınızı ayrıca arge gibi bilgilerinizi yazarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz.

Ayrıca konu açarken doğru bölüme açmaya dikkat ediniz. Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

...{{KoRKuSuZZ}}... bunu beğendi.
  6. Merhaba,

Bence kapılarda tp veya şp tasarımını kullanın.

İyi Forumlar.

7. spectrum candır

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Tasarıma 250 bin uri vermek yerine neden ar-ge yapmıyorsunuz? Sonuçta kapı yaparken herkes tecrübe yada şeref tasarımı kullanır.

Keyifli Forumlar

9. Ben zeta ve epsilon gibi kapıları yapmak istediğim için gemimin bana en iyi şekilde destek olmasını istiyorum. Ve bu yüzden sentinel tasarımı ve spectrum arasında gidip geliyorum. zeta yapmamın sebebi günlük dosya ve ganimet anahtarı fazla vermesi argeyide öyle yapmayı düşünüyorum... Bu ikisi arasından birtane söylermisiniz.. Yardımcı olurmusunuz....

10. kapıda eğer gemiyi iyi kullanırsan zaten hasar almadan tamamlıyorsun (kamkaze dışında) cabuk bitsin istiyorsan hasar veren tasarımlara yönele bilirsin büyük yaratıkları kesmek için venom veya dımınısher yeteneklerini kullanırsan cok faydası olacaktır.bir de kapının son dalgasından önce tp veya şp tasarımı alırsan kapı ödüllerini arttırmış olursun

11. ahmettyran

ahmettyran Guest

O zaman kapıya göre alacağınaa kendi zevkine göre almanı tavsiye ederim. Sonuçta kapı açmak çok zor ve her zaman kapı yaparak oynamayacaksın bence venom çek sağlam gemi ;) .Bak ben 4 anahtar için 250 GG verdim 1 tane bile çıkmadı..

12. SORRYAGA

SORRYAGA User

Tüm kapılar için konuşmak gerekirse kamikaze 3+vip sana goli tasarımından daha çok yarar sağlar kapılarda ve kapı için değil arkadaşın dediği gibi zevkine göre al sonuçta vereceğin uridium az bir miktar değil....

***DΛИGΣЯOUS___ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.