Kapıda kaldım.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΞZБΞЯБФZΛЛ tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. zetada kaldım ne cıkış kapısndan atlıyor ne de devam kapısından supporta yazdım tık yok x2 yi kaçırdım bo3 alacaktım x2de zeta dönüp katlayıcıpaketim vardı chormin kasacaktım katlayıcı paketimde bitiyor afedersinizde keyfinize mi para ödüyoruz sizin ? İndirim paketim vardı zeta döncektim o da olmadı ee indirim yandı katlayıcı paket yandı burda lütfen forum kuralları falan filan diye uyarı yapmayın bana mantıklı bir açıklama yapın ha giden 12 tl sorun değil kahve parası bile değil ama bunun fiyatı bu ve ben alıyorsam kullanmak icin alıyorum oyun lagından hem 2etkinliği kaçırayım hem avantaj paketlerim yansın diye değil
    alpha gama 2x zetam aıktı zeta dönmek için 800k uri vardı hesapta evet bo3leride kasacaktım ne oldu şimdi supporta yazınmış yazdım adamlar kılını kıpırdatmadı 2gün içinde döneri diyor ee 2gün içinde 2x bitiyor indirim paketim bitiyor hafta sonu gg indiriimi bityor chormin etkinliği yarılanıyorki rinuks mu kasacam chorminmi chormini 70 uriden zeta acarak mı kasacam bu sorumsuzluğunuzu neden biz oyuncular çekiyoruz acaba ?

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Bildiğiniz üzere Ülke takımlarının yani bizlerin oyundaki Teknik problemlere müdahale etmesi gibi bir durumu yoktur. Bahsetmiş olduğunuz konuda kesinlikle haklısınız, Merkez ekibe yaptığımız raporlamalarda hafta içi günlerde gelen Çifte Ödül günlerinde de indirim gelmesi gerektiğini belirtmiştik. Konu ile alakalı bir bir bilgi geldiğinde forum üzerinden bilgilendirmesini yapacağız.

İyi forumlar.

3. iyide admin beyciğim benim paketlerin süresi dolacak etkinlik bitecek 24saat kayıp etmiş olacağım ben yine paket alacağım da yinede kapıda bugda kaldığım süredeki indirim paketim ve katlayıcı paketim bana geri iade edilmeli şu işi hakkıyla yapmaları lazım ben size bir şey demiyorum sadece iletin diyorum bu isteklerimizi hatta iletin dediğim çok şey varda biraz daha gemi cıkmazsa ben bizzat iletecem 3 4 farklı dilde arkadaşlara

4. titans___

titans___ User

bl ye gireme kapı yapama ya da kapıya girmek için beklemeli nasıl olucak sorun da oyunculardaymış admin mod öyle diyor oyun oynaayıp paraa yatırmak mı suçumuz flash destekli oyun kalmadı birde forum da derdini anlatana *** oyuncular var bunlar yan hesap açan modlar falan mı veya adminler ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2020
  5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle lütfen forum içerisinde uslubunuza dikkat ediniz.

Bahsetmiş olduğunuz durumların hepsini raporlarımıza ekledik, bu durumlar Merkez Ekibin elinde olduğundan bizim yapabileceğimiz herhangi bir şey bulunmamaktadır. Merkez Ekip gerçekten iyi bir telefi getirirse sizlere forum üzerinden bilgilendirmesini yapacağız. Lakin ilk önce bildiğiniz gibi yaşanan bu sorunların çözülmesi gerekmektedir. Yok yapılacak olan telafilerin hiç bir anlamı kalmayacaktır.

Lütfen bu gibi asılsız ithamlarda bulunmayınız. Hem forumda hemde DC ortamında sorunun genel bir sorun olduğunu defalarca belirttik, hiç bir yetkili sorun sizden kaynaklı demez, sadece sorunların olası çözümleri hakkında yönlendirme yapar.

İyi forumlar.

ateistkeci bunu beğendi.
  6. neyse hesabım gg indiriminin bitmesine 30dk kala cıktı bugdan ama kendiliğinden support cıkartmadı :D x4 rsb dönerek haleltim işimi...

7. ]aşkın[

]aşkın[ User

beta kapısı yaparken kapıdan attı ama kapı yok oldu
    04.05.2020 - 23:24[​IMG]Roket ince ayarı kullanılıyor
    04.05.2020 - 23:03[​IMG]21 Şeref Puanı kazandın
    04.05.2020 - 23:03[​IMG]3840 TP kazandın

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Support Takımımız yoğunluğa bağlı olarak "Genellikle 2 iş günü içerisinde sizinle destek birimimiz irtibata geçmektedir"
    Sorununuz ile alakalı Support takımımıza başvurabilirsiniz.

İyi Forumlar.