Kapıda kalmak paramızın boşa gitmesi...

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve _Šђίźøfяέй_тя_61 tarafından 22 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 2 Haftadır şeref destegi çekiyorum bakın para vererek şeref destegi çekiyorum size para veriyorum benim sayemde para kazanıyorsunuz ama ben şeref çeksem de kapıya girince bugda kalıyorum ne çıkabiliyorum ne ölebiliyorum ne de portaldan geçebiliyorum ve bu çok fazla olmaya başladı. Para vermesem iyi güzel hoş umrumda olmaz ancak ben param ile rezil oluyorum ve boşa gidiyor 2 3 haftadır gelen şikayetler var iletiliyor deniyor ama bigpoint koca şirket böyle bir sorunu o ekip ile nasıl çözemiyor? 2 haftada toplam 20 küsür tl param boşa gitti ve çözümünü de sunmadınız bu nereye kadar gidecek? Artık cidden daha yetkili birileri bu oyuncular ile irtibata geçp muhattap olmalı moderatörler de bir şey bilmiyor yapamıyor çünkü...

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Bildiğiniz üzere ülke takımlarının bu durumlar ile ilgili bir yetkisi bulunmamaktadır. Sunucu reseti , lag sorunu vb. durumlar Merkez Ekibin elindedir. Bizlerinde normal bir oyuncu olduğunu unutmamak gerekiyor, sizler nasıl sıkıntı çekiyorsanız bizlerde aynı durumdan müzdaribiz. Bu günkü lag sorunu tekrardan Merkez Ekibe elitildi, durumla ilgili bir telafi yada başka bir şey gelirse forum üzerinden sizlere bilgilendirmesini yapacağız.

İyi forumlar.

3. benim şuan sorunum lag degil yalnız oyunumda hiçbir gecikme yokken ben dalga bitince kapılar geliyor ve kapıdan atlyıorum sonra atlama gerçekleşmiyor radrasayonlu alana gireyim diyorum gidiyorum hasar yemiyorum 4 saat oldu hala içerde peki benim para harcayıp çektiğim destekelrin telafisi nasıl olacak olabilecek mi acaba?

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Yukarıdaki mesajımdada belirttiğim gibi bir telafi olursa sizlere bilgilendirmesini yapacağız. Galaksi kapılarında kalan gemileriniz için lütfen Support'a başvurup geminizi x-1 haritasına atmalarını talep ediniz.

İyi forumlar.

5. azkaban

azkaban User

cidden oyun çok sıkıntılı, oynanmıyor, port atlıyorum donuyor ve bir daha oyuna giremiyorum. bazen saatlerce oyuna giremediğim oluyor, oyunu oynanmaz hale getirdiniz, etkinlik gelecekse oynanır halde getirin. sıkıldık artık oyun hatalarından.

6. SELOCAN

SELOCAN User

welcome to darkorbit bunlar normal şeyler esas böyle etkinliklerde sıkıntı olmazsa şaşırın.

7. Cronos kapıda kaldım Çift gününde bitirelim dedim ama sanırım sabah reset den önce çıkamıcaz .....

[J0keR]BoX[FrIqheR][ bunu beğendi.
  8. aynı sıkıntı bendede var dostum kappada kaldım 4 saat oldu sabaha anca görür dediğin gibi :) x2 ve destekler bosa gitti acıyorum halimize nasılda paramızla bizi mağdur ediyorlar :))

9. Oyundan sorumlu kişilerin etkinlikleri bırakıp sorunlara odaklanması gerekiyor. Aksi halde oyunu unity e geçmelerine gerek kalmıcak çünkü oyunu oynayan kimse kalmayacak

10. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Şöyle bir forum geçmişine bakın, yıllardır aynı şeyler yazılıyor. Bot-Lag-Umursamaz merkez ekip. Bugün yapılan tüm isyanlarımızın öncekilerden bir farkı yok. Derin bir nefes alın ve sakinleşin sadece. Yapabileceğimiz hiçbir şey yok

11. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Durumunuzla ilgili Support Ekibi'ne yazmanız durumunda görevlilerimiz size yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar.

12. ya modlarım vallaha sizinde elinizde değil biliyorum ama bu merkez ekip maaşlarını falan mı alamıyor etkinlikle uğraşacaklarına oyunun oyuncuların sorunlarını dinlemeliler nacizane fikrim kesinlikle forum admin ve modlarına lafım yok elinizde olsa düzelteceğinizden eminim ama oyuncuları kaybetmeyi göze almak büyük birşey bence farklı bir konu var yoksa 2-3 haftadır pazar günleri kapı yapan görmedim ben çevremde