Kapıda Patladım Server Hatası Yüzünden

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ghostecz tarafından 21 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ghostecz

ghostecz User

İyi günler arkadaşlar,

Sağolsun server hatalarından kaynaklı alpha kapısını yaparken 3 defa patladım şimdi hakkımı istiyorum ben bu haklarımı geri almak istiyorum geri verirler mi bu hakları

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Ben sizin için üst birimlere bu sorunu ileteceğim sizde supporta yazarsanız ileride geri dönüş sağlanması amaçlı olarak.

Keyifli Forumlar.

3. böle giderse bu oyun çökecek gibime geliyo

4. .üYe.

.üYe. User

Kapının gittiğine üzüldüm ama bütün arkadaşlara tavsiyem eğer çok güçlü değilseniz etkinlik zamanlarında kapı yapmayın. Haftasonu ödülleri için kapınızın hepsini bitirip son dalgayı haftasonuna bırakabilirsiniz, böylece ödüllerden faydalanabilirsiniz. Bu oyun böyle malesef yıllardır. Fakat son zamanlarda oyunun donma ve takılmalarına yönelik çalışıyorlarmış. Umarım düzelir de artık doğru düzgün bir oyun oynamaya başlarız yıllar sonra.

5. ghostecz

ghostecz User

Allah tan hak aldım kapı gidiyodu az daha 5 kere patladım zaten supporta ticket atıcagım yine de

6. Merhaba,

Kapılarda yaşadığınız sorunla alakalı supporta mutlaka yazınız.
    Size gerekli yardım sağlanacaktır.

İyi forumlar.

7. Sayın AKDENİZ modum üst yetkililere söyleyiniz oyuna lütfen reset atılsın reset atıldıktan sonra bir süre idare edecek derecede oyun düzelecektir bu isteği lütfen düşünsünler bu şekilde cidden oyun oynanmıyor.

8. ghostecz

ghostecz User

modum birşey daha sormak istiyorum sonunda alpha kapısını tamamladım fakat 2 kat ödül vermedi yardımcı olabilir misiniz

iyi akşamlar

9. Merhaba,

İsteğinizi üst birime ileteceğim fakat şunu da belirtmek isterim bugün hafta sonu olduğundan mesai saatleri içerisinde olmadığından gerekli işlem yapılmayabilir.
    Ben genede belirteceğim, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Kapı çift ödül vermediyse support ile iletişime geçiniz.
    Gerekli destek sağlanacaktır.
    Biz buradan müdahale edemiyoruz.

İyi forumlar.

10. ghostecz

ghostecz User

Supporta mesaj attım sizce diğer kapıyı yapayım mı modum? bi kapı daha yapmak istiyodum ama eğer böyle olacaksa yapmamın manası yok ya da sorun kesin çözülür mü ss falan var

11.  
  12. Merhaba,

Şahsi düşünceme göre bugün kapı yapmaya devam etmeniz mantıklı olmaz.
    Şuan aşırı lag sorunu bulunmaktadır ve yeniden bağlan hataları vardır.
    Dilerseniz yarın öğleden sonra çift kapı etkinliği geldiğinde kapılarınızı yapmanıza devam edin, iyileştirmeler ve güncellemeler olacağından daha sıkıntısız bir oyun oynayabilirsiniz.

Şuan için mesai saatleri olmadığından gerekli işlem yapılmayabilir.
    Ama ben genede isteğinizi ilettim.
    Bekleyelim görelim.

İyi forumlar.

13. İlettiğinize göre bu isteği gerçekleştirebilecek herhangi birinin aktif olduğunu belirtmiş olduğunuzu düşünüyorum şayet aktif bir kişi dahi varsa bu konuyu düşünsün reset atmaktan zarar gelmez belki bir düzelme olur da insanlar oyundan keyif alır kapılarını rahat yapar.

İyi forumlar.

14. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Sunuculara reset atma yetkisi Artemiste bile yok. Biz ilettik. Merkez ekip uygun görürse reset atar.

İyi forumlar.

15. İlettiğiniz için teşekkür ederim artemiste dahil yoksa reset atılmayacak demektir :D Yinede teşekkürler.

İyi görevler.

16. ghostecz

ghostecz User

Teşekkürler modum, ilgilendiğiniz için kolay gelsin

bu arada yarın tekrar çifte ödül mü olacak

17. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesin isteyebilirsiniz.

Evet, öğleden sonra çift ödül günü olacak ve Galaksi Kapılarında indirim de olacaktır.

İyi forumlar.

18. ghostecz

ghostecz User

modum konu kitlenmesin de yarın supportla bi sıkıntı yaşarsam burdan sizle iletişime geçerim diye teşekkürler yeniden iyi geceler

.Paradoks. bunu beğendi.
  19. the_flood

the_flood User

sizin 400 kişiyle yaptığınız test server ı sizce p.tesi gününden sonra işe yarıyacak mı dersiniz..şu anda terör kapısının içinde kaldım ne ileri ne geri gidebiliyorum...oyunda şu anda kaç kişi olduğunu düşünürseniz elinizi vicdanınıza koyun ve cevaplayın...?

sizi bilmem ama tam 10 yıldır D.O nun içindeyim her serverde gemiyle oynadım özellikle o zaman ki TR2 ve şu anda TR5 te. tüm etkinliklerine tanık oldum ve şunu samimiyetimle söyleyebilirim 1 tane sorunsuz etkinliği yok..D.O gibi online oyunlar içinde özellikle grafikleriyle öne çıkabilecek bir oyunda bu nasıl olabiliyor..şu anda bile oyuncular ya kapıda patlıyo ne girebiliyo benim gibi girip te çıkamayanlar da vardır.bu test server dediğiniz olaylar iyileştirmeler vs. ..bu tip olaylar etkinliklerden önce kontrol edilip öyle başlatılır.işin kuralı budur..ilk 11 i maça çıkarken verirsiniz maç sırasında değil...

şu anda kıpının içinde kaldım şimdi nasıl çıkacam bu kapıdan...cvp size basit yarın di mi?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ekim 2018
  20. oyun donmalarından bıktık artık iyice oynanamaz hale getirdiniz oyunu zamanımızı çalmaktan başka bişey değil terör kapısında 5 hak vermişsiniz 5 değil 100 olsa yine yapılmaz lanet olsun harcadığımız zamana herşey boşuna gidiyor güçlendirici vs nerde kaldı oyuncu hakları ancak keseyi doldurduğunuza bakarsınız bir işe yaramayan do ekibi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.