Kapıda Patladım Server Hatası Yüzünden

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ghostecz tarafından 21 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sdurgun

sdurgun User

kapı donmaları yüzünden 5 hak gitti saatlerce uğraştım :(

2. ghostecz

ghostecz User

bakalım darkorbit insanlara kendisini nasıl affettirecek ya da deniyecek mi ?

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen ard arda mesaj yazmayınız, mesajlarınızı birleştirdim.

İyi forumlar.
    Merhaba,

Bu yaşanan sorunların çözümü için yarını beklemekten başka çaremiz yok. Yarın yapılacak değişikliklerle bu sorunların çözüleceğini beklemekteyiz. Yaşadığınız sorunlar için çok üzgünüm, istekleriniz ve şikayetleriniz haftalık raporlara eklenecektir.

İyi forumlar.
    Merhaba,

Sunucu birleşimlerinin tamamen bitmesi ile merkez ekip oyunun sizler için daha iyi hale getirmesi için tüm gücü ile çalışacaktır. Daha önce yaşanan sorunlar içinde bir telafi ödülü olacaktır mutlaka.

İyi forumlar.

4. Telafi ödülünü falan geçtikte inşallah düzelir şu oyun.

5. ghostecz

ghostecz User

İşin kötü tarafı sinirimizi birilerine yansıtıyoruz ki bunlarda genelde sizler oluyorsunuz biliyoruz siz de pek bir şey yapamıyorsunuz, sizin durumunuz gibi pozisyonda çalıştığım için biliyorum, öfkeyle birilerinin kalbini kırdıysak da affola

iyi geceler herkese yarın bekleyelim o zaman

6. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Bizler burada sizlere yardım için varız güzel bir dille yaklaşmak varken sinir esnasında insan ne dediğini bilmiyor olabilir sizlerde haklısınız oyunda yaşanan sorunlar oyuncular için kötü fakat zaten oyunun pazartesi düzeleceği söylendi ama insanlar burada sinirini atmak için yazıyor bir çoğu, buna ben kanaat getiriyorum buradan onlara yardım edemeyeceğimizi bildikleri bi konuyu argo veya kaba bir dille dile getirerek kendilerini rahatlıyor olabilirler bizler alıştık artık size şöyle diyim forumda işimizi yaparken gelen hakaret kaba konuşmalar argo üsluplar biz buradan cıktıkdan sonra burada kalır demem odur ki kafamıza takmayız bu adam bana sövmüştü ben buna kafayı takayım gibi bir şey asla düşünmeyiz empati yaparak en basitinden kendimizi sizin yerinize koyarak düşünebiliyoruz ama unutulan bir şey varki bizler de oyuncuyuz nihayetinde.

Dilerseniz konuyu kilitleyebilirim.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ekim 2018
    KATALONYA bunu beğendi.
  7. ghostecz

ghostecz User

modum supporttan bir cevap gelmedi buraya ss'i atayım isterseniz ama supporta ss atamadım dün ve herhangi bir dönüş de olmadı yardımcı olabilir misiniz bir de güncelleme geldi mi acaba

8. Supporta sanırım dün yazdınız. İş günü kapsamında pazar günü olmadığı için bugünden itibaren tüm ticketler incelenir ve yavaş yavaş cevap almaya başlarız, benim de farklı bir konuda mesajım var ve sizin gibi cevap bekliyorum. En geç yarın cevap gelecektir.

9. ghostecz

ghostecz User

heralde dediğiniz gibi oldu baya ticket yağmış olmalı

Güncelleme geldi mi bir bilgisi olan var mı

Son düzenlenen: 22 Ekim 2018
    *-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
  10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Oyun performansını artırmak için olan güncelleme bugün öğlen saatlerinde yapılmıştır.

İyi forumlar.

11. Bende zetada 1 kere lagdan patladım.2. kere yaptığımda son dalganın en son yerlerindeydim bağlantı koptu dedi tekrar bağlan dedim biraz uğraştım sonra bağlandı bir bakayım beni son dalganın en başına atmış sonra bitirebildim ama cephane ve seprom bitti.Şu telafi ödülü derken nasıl bize ulaşacak tr3 üm? Ödül ne tür birşey?

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ödülün içeriği ile ilgili şimdilik bizlere bir bilgi ulaşamadı. Ödüller hesabınıza giriş yaptığınız zaman eklenecek şekilde olması planlanıyor.

İyi forumlar.

13. .üYe.

.üYe. User

İşe yaradı mı derseniz? %10-%20 arası bir iyileşme var ama fazla fark yaratan bir iyileşme değil. Elbette bir anda %100 bir iyileşme bekleyemeyiz bu merkezin ilgisi ve uğraşları sonucu zamanla olacak bir şey. Fakat en azından bu konunun üzerinde durulmasını ve en kısa zamanda oynanabilir bir düzeye gelmesini bekliyoruz. Lütfen en azından siz de ilgilenip geri bildirimlerimizi iletirseniz bir nevi sesimiz olursunuz.

.Paradoks. bunu beğendi.
  14. ghostecz

ghostecz User

modum alpha ve betayı 2x gününde yaptım ve 2sindende 2x ödül gelmedi ticketda attım tahmini ne kadar süre içinde netice belli olur bide kesinlikle almam gerekenleri verirler mi sizce ?

iyi geceler

15. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım donmalar kasmalar haklısınız ama bu durum düzelmesi için çalışan yazılımcı teknik ekibe düzelmesi için zaman tanıyalım sabırlı olalım lütfen sizlerden tek ricam budur.

İyi forumlar.

16. ghostecz

ghostecz User

Modum bu konu kapanabilir 2x ödül hakkında yeni bi konu açmak istiyorum hem başkalarında da aynı hata var mı görmek istiyorum

VALEYARD bunu beğendi.
  17. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

İstek üzerine konu kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.