Kapıda Sıkışma Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™«GσÐ●σƒ●Ðσg»™ tarafından 28 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyun kapıda dondu radyasyonda felan patlamıyo gemi hareket ediyo ama f5 atınca yine aynı yerinde kapıdanda atlamıyo lütfen acil şekilde ilgilenin reset atılması lazım bir tek bende yok sorun tüm klan arkadaşlarımda var

2. aga al bak yazık oldu bea o kadar uri kastık ne olcuak şimdi

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen aşağıda yazacağım yöntemleri uygulayın:
    • Çerezlerinizi temizleyin,
    • Modeminizi açıp kapatın,
    • Ana sayfadan hangarınızı değiştirmeyi deneyin,
    • Farklı bir tarayıcı ile oyuna giriş yapın,
    • Farklı bir bilgisyar ile hesabınıza giriş yapın.
    Lütfen bu yazdıklarımı denedikden sonra olumlu veya olumsuz sonuç hakkında bizlere geri bildirimde bulunun.

İyi forumlar.

4. hepsini denedim denedik klanca ama olmuyo etkinlik gidiyo kapı yapmamız lazım reset atılması gerek lütfen çabucak ilgilenin

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen oynadığınız sunucuyu belirtir misiniz?

Durumu üstlerime ileteceğim.

İyi forumlar.

6. global amerika 4 oyunda sorun var bizden kaynaklanmıyo kılandakileri uyardık herkez kapı yapıyordu durdurduk 9 kişi aynı sorun varr tabiki her türkiyede değil aynı sorun var telafi için yarın akşama kadar sürmesini istiyoruz 1 m uri hazırda ne olcak indirim de vardı ne güzel al bak işte

7. global amerika 4 serveri lütfen biraz acele ederseniz sevinirim etkinlik gidiyo malesef

8. kardeş desteklere olan oluyo la destekler gidiyo zamanı oldu kaç saatir telafisi olmalı süresi biter böyle giderse zamanda gitti kapıda dönemiyoz magmalar alamıyıcaz birdaha kim bilir ne zaman gelicek

9. hala düzelmedi oyun bi gelişme var mı ????

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Resmi Dicord sunucusunda bazı üylerinde sizlerle benzer sorunları yaşadığını gördüm, bizler bu durumu rapor edeceğiz. Lakin merkez ekibin nasıl bir karar vereceği konusunda bir şey söylemeyiz.

İyi forumlar.

11. etkinlikte gitti fulleyenler fulleyecek yine. yarın resete kadar güçlendiricilerde gidecek herşeyde zarar ettik. bi reset atılsa düzelecek oyun şimdi bunu yapamazlar mı etkinlikten olacaz ya

12. ema işaretli dükkanda nedn admin indirmmi geleck bugün yoksa

13. global america 3 [int12] aynı sorun bizde de var

Discord,ticket,forum maalesef hiçbirinde bu konu umursanmadı , yarın atılacak rese kadar bekleyeceğiz gibi duruyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ekim 2018
  14. bi cevap verseniz gitti etkinlik ya bunu telefisi nasıl olacak bi reset gelse oyun düzelecek neden gelmiyo bu kadar mı zor ?????????

15. aslında bu gün reset gelmedi fark ederseniz ondan mı oldu bilmiyorum ki

16. telafi diye 500gg verebilirler umutlanmayın telafi için.

17. 500 gg ne 1 milyon uri var magmalar için spaceballda aldık biz gg mizi o kadar gg sadaka sayılır bende yarın restartan sonra sorunun başladığı zamanlar dan yarınki restarta kadar hesaplanıp birdaha telafi diye yeniden açılsın
    biz destek parayla aldık şimdi kapıda öyle kalmış atlamıyo patlamıyo oyundaki desteklerim sabahtandır süreleri gidiyo parama yazık değilmi o kadar dediler magma yatmadım uri topladım al bak şimdi kimse serverimizde giremiyo hakımı helal etmiyorum harrrrraaaam olsun inşallah

18. bende 2,5milyon uridium , indirim,vip,%50boost vb şeyler ayarladım her şey boşa gitti. :(

19. kardeş bir yetkilide çıkıp durun üsteki kişilerle hemen konuşayım demiyorki kardeşim kaç haftadır hep sorun hep sorun başımız ağrıdı artık 1 etkinlik diyolar hevesleniyoruz sonra böyle oluyo paramız boşa gidiyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.