Kapıda Sıkışma Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 18 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Abi dalgamı geçiyosunuz siz benimle ? 8 saattir kapıda sıkıştım hiç bir yere atlayamyorum. 8 saat boyunca bu reseti bekledim. reset geldi. yine kapıdayım. yine sıkışığım. yine hiç bi yere hareket edemiyorum. ve suport yine yine yine yine yineeeeeee cevap vermiyoooorrr 8 saat önce yazdım halaaa cevap yookk.
    Discorddaki adminler süs olsun diye mi duruyorlar orda? ne mesaj atılıyor ne başka bişey yapılıyor.

zalim bunu beğendi.
  2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Supportdan gelecek olan mesajı bekleyiniz.
    İyi Forumlar.

3. 2 iş günümü biz güçlendirileri öpüçükle almıyoruz oradan ahkam kesmek kolay soruna çözüm istiyoruz saatlerdir kapıda kaldım birde utanmadan 2 iş günü diyorsun chatte küfürü yiyince hemen icabına bakıyorsun bay ukala

zalim bunu beğendi.
  4. bu kapıya sıkışma sorunu buradakilerin çözeceği iş değil kesinlikle severlerin tekrar ayrılması lazım serverler çok kalabalık ayrılması lazım

memat155 bunu beğendi.
  5. zalim

zalim User

kapıya atlıyorum sıkışıyorum, savaşıyorum porttan atlıyorum yine sıkışıyorum.harita değişmicezmi arkadaş biz bir değil 2 değil kaç oldu 3 defa çıkardılar beni geçenki lag ta şimdi yine aynı