Kapıda Sıkıştım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [™_SALA√¯AT•GETİR_™] tarafından 21 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Galaksi kapısında sıkıştım ve hiç birşey yapamıyorum. Ne kapıdan atlayabiliyorum nede radyasyonda hasar alabiliyorum. Pet i aktif ettiğimde hef aynı noktada kalıyor buda geminin aynı konumda sıkışıp kaldığı anlamına geliyor.

Supportta yazdım ve kapıdan çıkarmalarını istedim. Haftasonu olması nedeniyle bir cevap alırmıyım pek umutlu değilim.

Onun dışında çözümü varsa söylermisiniz?

Desteklerimin süreside tükeniyor :(

2. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

tek çaren hangara girip başka bir gemi etkinleştirmeye çalışmak

3. çözümü yok banada oluyor her pazar her yöntemi denedim sadece zaman geçmesi lazım 3-4 saat sonra düzeliyor ortalama ticket atarak hızlandırabilirsin %2 ihtmalle cvp vermeleri görmeleri sürüyor baya

4. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Support olabildiğince kısa sürede cevap verecektir. Oyunu kapatıp biraz beklemek de bu sorunun ortadan kalkmasını sağlayabilir. Bu genel bir sorundur ve merkez ekibin sorunu çözmek adına çalışmaları devam etmektedir.

İyi forumlar dilerim.

5. Gemi aktif olduğundan ve istasyonda olmadığı için hangar değiştirmem mümkün değil.

Çevremdekiler özellikle BL haritalarında bu sorunu çok sık yaşıyor. İlk defa bugün başıma geldi ve gerçekten can sıkıcı bir durum.

Pek umutlu değildim, pazartesiden önce kapıdan çıkamam diyordum ama supporttan şuana kadar aldığım en hızlı geri dönüşle gemim sıkıştığı yerden kurtuldu.

Burdan support görevlilerine teşekkür etmek istiyorum.

Ayrıca eklemek istiyorum, bu durum genel bir sorun yani globalede dikkat ettim herkes bu sorundan bahsediyor. Bu durum nadiren gerçekleiyordu ancak bugün herkes aynı durumdan şikayetçi

Son düzenlenen: 21 Mart 2020
    ateistkeci ve Luminous bunu beğendi.
  6. Labtek38

Labtek38 User

Çarpıya basarak çık 10-15 dakika bekleyip tekrar dene. İşe yaramazsa sürekli farklı tarayıcılardan dene. Bir chrome bir firefox bir opera. Bir noktada serverın kafası karışıp oyundan atıyor. Nerdeyse hergün başıma geliyor çok fazla ABG döndüğüm için. Ama bu dediklerimi yaparak da sonuca ulaşamayabilirsin. Fakat %70-80 ihtimal işe yarıyor. Bazen de resete kadar bir türlü düzelmiyor.

7. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Sorunun çözülmesine sevindim. Takım arkadaşlarım adına da rica ederim :) Dilerseniz konunuzu kilitleyebilirim.

İyi forumlar.