Destek Kapıda x2 ödül

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Blodyhearts tarafından 7 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,

Cumartesiyi pazara bağlayan gece Kappa kapısını tamamlıyorum, ancak saat gece yarısını geçmesine rağmen her pazar günü olan kapıdaki x2 ödüllerini alamıyorum ve bu olay 3.kezdir başıma geliyor, sadece bir herküles tasarımı alıyorum ve diğer ödüller de aynı şekilde x2 olmuyor. Geçen sene de çok fazla kapı yaptım ve böyle bir şey başıma gelmedi. Oyunda bir değişim mi var? yoksa benim player'ımda mı bir sorun var? yardımcı olur musunuz.

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şu anda kapı ödüllerinde 2 kat yok % olarak indirim var. İşaretlere dikkat etmen gerekiyor. :)

3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Galaksi kapısı çifte ödül günü olmadığından x2 ödül alamamaktasınız. Takvimi takip ederek çifte ödül günlerini görebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Ryukka

Ryukka User

Bu olay benim başımada geldi. Biraz farklı fakat zemini aynı.
    Biliyorsunuz ki hafta içi bazi kapilara bazi oduller geliyor. Sali gecesi saat 22 gibi zeta kapısına başladım ve 23.30 gibi kapıyı tamamladım. Sali gününün zeta ödülünü (expo16 vega) aldım. Aynı şekilde hemen peşine 23.40 sularında tekrar zetaya girdim. Zetayi son dalgaya getirdim ve galaksi kapısı sayfasını kontrol ederek zetanin 00dan sonra gün dönümüyle yeni ödülünü kontrol ettim. Yeni ödül expo16 sentinel olarak güncellendi. Zeta kapısını 01 den sonra tamamladim fakat expo sentinel ödülünü alamadım. Arkadasin bahsettiğide benim mantigimla ayni. Gun dönümlerinden hemen sonra yapılan kapılar ödülleri vermiyor.

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

İkinizin sorunu tamamen birbirinden farklı sorunlardır. Sizin sorununuz büyük ihtimalle saatinizin 1 dakikalık farkıyla alakalı olabilir. Çünkü gün bittikten sonra direkt sonraki gün ödülü gelmektedir. Sorununuzu supporta yazarak bir hata varsa düzeltilmesini sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Anladım, çok teşekkür ederim. Konuyu kilitleyebilirsiniz.
    İyi Oyunlar

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.