Kapıdan atlama sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •»CЯΛ§ĦBЦЯИ•ЯΞݧ« tarafından 14 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Başlıktanda belirttiğim gibi Kapı atlamaya basıyorum çok geç bi şekilde atlıyor internette hiçbir sıkıntı yok yardım etmenizi rica ederim.

2. hkmdr

hkmdr User

dostum o sorun bayadır var son günlerde ayyuka çıktı sadece benim ekimpanım türkiyede sayılıdır 100 mps hız almama rağmen bende de oluyor portaldan atlarken öldükten sonra portalda veya olduğun yerde doğarken kasmalar laglar takılmalar daha nicesi buraya yazdım ama çaresi yok ilgileneceklerini sanmıyorum

3. ne zamandır böyle çözümü yok

4. Zetadayım kapı atlamıyor. Şu kapıları bi yağlasanız muhteşem olacak.

5. 2 yıldır var :D kabullendim çözüm olarak 2 sekme aynı anda oynuyorum, takılınca diğer sekmeden bağlanıyorum tekrar.Belki işinize yarar.

6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Yapmış olduğum denemelerde ve daha bugün yaptığım kapılarda hiç bir sorun ile karşılaşmadım. İnternet hızınızdan, kullanmış olduğunuz tarayıcıdan yada Flash Playerin güncel versiyonunu kullanmıyor oluşunuzdan kaynaklanıyor olabilir. Çok uzun zamandır(Genel sorunlar hariç) hiç bir şekilde Lag yada takılma gibi sorun ile karşılaşmadım. Bu sorunu yaşayan arkadaşlarımızın cihazlarını temiz tutması, çerezlerini ve DNS önbellleklerini temizlemesini öneriyorum. :) Aşağıda vereceğim konular yardımcı olacaktır.

-Bağlantı Sorunlarına Sıralı Çözümler S.S.S
    -DNS Ön belleği Temizleme S.S.S (Kesinlikle Göz Atınız)
    -En İyi Oyun Performansı İçin S.S.S
    -Ön Belleği Ve Çerezleri Temizleme S.S.S
    -Flash Player Hakkında Bilgiler S.S.S

Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. kasap5127

kasap5127 User

TAMAMEN SUNUCU KAYNAKLI BİR PROBLEM

her pazar günü aynı şeyleri yaşadığımızdan dolayı kimse flash playera falan bağlamamalıdır.

8. xeccex

xeccex User

evet oyun da performans problemi var... acil düzeltilsin daha güçlü server alın kardeşim bu nedir yav

9. ADANALIM41

ADANALIM41 User

oyun çığrından çıktı 1-2 den 1-4 atıyor 4-1 e atlıyorum tekrar 1-2 ye atıyor saçmalığa bakarmısın

hkmdr bunu beğendi.
  10. -İDALI-

-İDALI- User

Millet chatten cinnet geçiriyor hepsi mi çerezlerden vs...?

11. hkmdr

hkmdr User

böyle bir cevap vereceğinizi tahmin ediyordum şaşırmadım nedense sizdeki sismetler dünya standartlarında diyorum ki pc sistemim türkiyede sayılıdır 100 mps interner alıyorum sorun sizdedir diyorsunuz çok komik olabiliyorsunuz bazen neyse bu da güzel :)

12. mÜDÜR

mÜDÜR User

Hangi evrende yaşıyorsun admin? Şu an gemim Alpha kapısında 4.dalga da takıldı. Ne geri gidebiliyorum ne ileri. Tezini çürüteyim. Bilgisayar mühendisiyim. 2 tane bilgisayarım bir de Flash player destekli mobil tarayıcım var. Artık insanları geçiştirmekten vazgeçin. Ne dersiniz? Ayrıca cebimden parasını verip aldığım desteği kullanamıyorum ve bilin bakalım ne oluyor? Destek saatleri gerçek zamana göre işliyor. Buna da bir teziniz var mı ?

hkmdr bunu beğendi.
  13. BlueSparkk

BlueSparkk User

Şu anda chatte yüzlerce kişi porttan atlayamıyor iken bu modlar nasıl oluyorda bu sorunu hiç fark etmiyor anlamıyorum. bugün 6 defa bu kapıdan atlama ve sürekli bağlantı kopma sorunu yüzünden süre sınırlı görevimi iptal etmek zorunda kaldım. Turkcell Superonline 100MBps kullanıyorum. download hızı 95-99 arası. upload hızı 200-250 arası. ama porttan atlayamıyorum, haritada dolaşırken bir anda bağlantı koptu hatası alıyorum.

Sunucuya bağlantı koptu.
    Süper Kazançlı Saat'in 30 dakikası kaldı.
    Sunucuya bağlantı koptu.
    Süper Kazançlı Saat'in 29 dakikası kaldı.
    Sunucuya bağlantı koptu.
    Süper Kazançlı Saat'in 27 dakikası kaldı.
    Sunucuya bağlantı koptu.
    Süper Kazançlı Saat'in 25 dakikası kaldı.
    Sunucuya bağlantı koptu.
    Süper Kazançlı Saat'in 24 dakikası kaldı.
    Sunucuya bağlantı koptu.
    Süper Kazançlı Saat'in 23 dakikası kaldı.
    Sunucuya bağlantı koptu.
    Süper Kazançlı Saat'in 22 dakikası kaldı.
    Sunucuya bağlantı koptu.
    Süper Kazançlı Saat'in 21 dakikası kaldı.

Sadece 1-8 de durduğum yerde duruyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Mart 2020
  14. görevlinin yorumu beni benden aldı. Arkadaş hafta 7 gün hafta içi aynı pc sıkıntısız çalışırken hafta sonu nasıl sorun çıkabiliyor.

15. ateistkeci

ateistkeci User

2-7'de tallon ve tallin keserken birden bağlantı koptu, geri bağlanınca kendimi portalda buldum ve Uridiumlar gelmemiş :)

16. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Forumdaki konularınızı görünce deneme yapmak istedim. (1 adet Zate kapısı ve biraz NPC kesimi yaptım) Fakat bir sorun ile karşılaşmayıp sizlere yardımcı olabilecek önerilerde bulundum. Taktir edesiniz ki forum yetkilileri sadece forum içerisinde görevlidir, ve oyundaki işleyişe her hangi bir etkimiz bulunmamaktadır. Önerileri uygulayıp uygulamamanız sizin taktiriniz..

İyi forumlar.

17. mÜDÜR

mÜDÜR User

Evet modum yorumlardan da göreceğiniz üzere sorun tamamen bizlik. Sunucular maşallah akıyor akıyor :D Bakalım bu hafta hangi apıda kalacağım

18. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Etkinlik kapısında kaldım şu an mesela :D