Kapıdan gelen kalkan ve ihtiyaç olan enerji

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve TheTürkishPower52 tarafından 29 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1-Enerji kullandıkça nanohull diye sarı kalkan geliyor ya arkadaşlar bu kalkanın amacı nedir ?
    2-Önemli midir ?
    3-En faydalı şekilde nasıl kullanabilirim ?
    4-Ve 0 dan zeta yapmak için ortalama kaç bin enerjiye ihtiyaç var ?
    5-Hesap formülü gördüm fakat formülü tam anlayamadım parça başına değişiyor gibi yorumlar yapılmış. 800 enerji var gerisini tamamlamak için uridyum kullanmalı mıyım ?
    6-Harcadığım uridyum kazanacağım uridyuma değer mi ?
    7-Çarpma miktarının yükselmesi neye bağlı ve ne şekilde maksimum çarpma etkisini kullanabilirim ?
    (Zeta ya enerji kullanıyorum)

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.

2. 1-Nano gövdesi o.
    2-Bana göre işe yaramaz.
    3-Onu kullanmaya çalışmak yerine phoneix ile basın ki daha fazla gelmesin.
    4-1800-2400 arası değişiyor bende.
    5-İster uri ile ister pala ile ister ekstra gg ile hiç fark etmez.
    6-Kesinlikle değer.
    7-Aynı parça çıkarsa onun yerine çarpan verilir.

3. Arkadaşımız gerenken bütün cevapları vermiş ek olarak 6. Cevaba bi ekleme yapmak isterim. Zeta kapısı 35 bin (NPC ler ile 50 bine yakın) Uridium vermekte genel olarak bu kapıyı yapma amacımız uridiumdan ziyade Havoc ve Ganimet Anahtırı için ayrıca yanında gelen Günlük Dosyalarıda cabası :) Kısaca değer evet :)

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. Aliens

Aliens User

Nano gövdeye tek bir kullanım örneği verebilirim; sizin için veya grubunuz için çok önemli bir savaşta Citadel dizdiniz ve kalkan miktarınız çok fazla yani tam bir tank dizdiniz; savaşa girmeden önce hani ilk atakta dayanabilmek için belki yapılabilir. Ama arkadaşın da dediği gibi çokta lüzumu yok. He, olur da ileride böyle bir savaşınız olur o zaman da uridium da bolsa yaparsınız. :) Onun harici Phoenix ile kapı basmaya devam. :D

5. Teşekkür ederim konu kapanabilir.

6. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Sıfırdan açılan galaksi kapıları için gerekli enerji miktarı için buradaki konuya göz atabilirsiniz. Onun dışında arkadaşlarımız gereken cevapları verdiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.