kapıdayken kalan yaratık sayısı gözüksün

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve freefreef tarafından 5 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. freefreef

freefreef User

arkadaşlar ve modlar
    fikrim şudur : kapıdayken 15 sn geri sayım yapıldıktan sonra yanda bir ekran açılacak ve görev ekranında olduğu gibi sağda kesmemiz gereken yaratık sayısı solda ise kestiğimiz yaratık sayısı üstte ise yaratık adı ve altta ise geçen süre yazacak. bu s
    re her dalgada baştan başlayacak. örneğin alfa kapısında ilk dalgadayız. 40 streuner kesmemiz gerekiyor ve 15 sn geri sayım yapıldı. yanda bir pencere açılacak ve 0/40 yazacak. bu sayede biz de kaç tane kestiğimizi, ne kadar sürede kesmiş olduğumuzu bilmiş olacağız bu da kapıda kolaylık sağlayacak. resim yarım saate hazır olur.

resim edit : [​IMG]

Son düzenlenen: 5 Haziran 2014
  2. olay resim yaprsın ama olmalı

3. Böyle bir konu var -_-

4. freefreef

freefreef User

görmedim link atabilirmisin

up up

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Haziran 2014
  5. Çok güzel bir konu.Örneğin benim için.Çok fazla kapı yapıyorum.Zorlandığım yerlerde ''off kaç tane kaldı acaba?'' diye içimden geçirdiğim oluyor.Bunun için syir defterine bakıp sayıyorum.Ama bu fikir gerçekleşirse böyle bir gereksinim duymayacağıma inanıyorum.

6. Buyur kardeşim link.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Haziran 2014
  7. Merhaba ,

Cevap veren üyelere teşekkürler.

Buradaki konu üzerinden desteklerinizi sürdürebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. Konuyu kilitlemeyi unutmuşsunuz :)

9. :D

10. freefreef

freefreef User

Aynen adminim konuyu kilitleyin yer kaplamasın

11. Merhaba ,

Genel olarak kilitleyeceğim konulara dip not gibi yazıyorum. Bazen yoğunluktan ya unutuluyor yada gözümüzden kaçabiliyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.