Kapılar Hakında Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve XabLe tarafından 3 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. XabLe

XabLe User

Zeta yapıyorum 109/111 bitti sayılır sımdı ama kafama takılan bıkac sey var
    1 yapabılırmıyım 31 lf3 10bo2 var ve pet 5 lv kamı falanda yok almama gerek mı yapmama yeter mı bu ekıpman 8 ırıs var golı gemı x1 pre ıle 6 7 k vuruyorum 250k cf1 220k cf2 de var yeter mı ?
    2 bu dahada onemlı hayat olayını bı nevı anladım olursen kapı patlamıyo ve 1 hak daha kazanmıs oluyosun sımdı demekkı 3 hak verıyo ve ılk gırdıgınde yaptın kapı patlıyomu yoksa o 2 hakla 2 kere daha gırebılıyomuyuz yanı verılen 3 haklada bıtırme hedıyelerını alma sansımız varmı ?

2. Lestat**

Lestat** User

Kapıda 3 hakkın var 1. patladıgında 2 hak kalır tekrar girersin ama 3 kez patladınmı kapıda hayat satın almamışsan kapı patlamış olur ve hediyeleri alamazsın bitirene kadar sistem sana 3 hak veriyor.

Bu donanımlarla rahatlıkla yaparsın. Tabi x1 ile biraz uzun sürer.

3. XabLe

XabLe User

tamam onu anladım 3 kere patlama hakkın var almassan kapı kapanıyo onu anladım demek ıstedıgım 3 hakkın 1.sını gırdım bıtırdım odulumu aldım tekrar kalan 2 hakla gırebılıyomuyum ? yoksa kapıyı tekrar mı ınsa edıyorum ?

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Saydığınız ekipmalar ile Zeta kapısını biraz zamanınızı alsada yapabilirsiniz.Kamikaze 3 almanız için Petin 8 levele ulaşması lazım.Almadanda kapıyı yapabilirsiniz.

Diğer konunuza gelince,Kapılar bir kez inşa edilir.3 tane hakkınız vardır.Kapıya girdiniz 1 kez patladınız,hak alıpta girerseniz tekrar 3 hakkınız olur.Almadan girerseniz 2 hakla devam ederseniz.Kapı bitene kadar patlamassanız bitirip ödüllerini alırsınız.

Sizin sorunuzdan anladığım kadarıyla,siz kapının sonunda ödülleri aldıktan sonra girilip girilmiyeceğini soruyorsunuz.

Kapı ödüllerini aldıktan sonra kapı biter ve kapanır.Tekrar açmanız için tekrardan 111 parçayı bulup inşa etmelisiniz.

Keyifli Forumlar.

nail1454 bunu beğendi.
  5. XabLe

XabLe User

Yani her 111 parcada 1 odul alma sansımız var anladım sımdı tesekkurler

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.İyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.