kapılar hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Absinthe.* tarafından 28 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Absinthe.*

Absinthe.* User

sevgili dark orbit oyunun artık tamamen tadını kaçırdınız.bu nedir normal kapıları dahil artık açmak oynayan arkadaşları cileden çıkarıyor kapı açmak için elit almak için bu kadar ugraşmak niye.200 bin uridyuma alfa açılmazmı fazlası var eksigi yok bastıgımın enerjilerin lütfen oynayan arkadaşlarımızı düşünün biraz da hep gelsin diye düşünmeyelim???? teşekkür ederim şimdiden vereceginiz cevaplara...

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Kapıya gg basma yöntemini açıklar mısınız lütfen?

İyi Forumlar

3. Absinthe.*

Absinthe.* User

kapıya gg basma yöntemi??? basma şaklinimi demek istemiştiniz genelde 5 enerji veya tek tek

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Hayır bazı oyuncular kapıları açıp haritaya yerleştirmez ondan sonra açık olmayan kapıyı açmaya çabalarlar ondan dolayı soruyorum.

İyi Forumlar

5. Absinthe.*

Absinthe.* User

hayır hiç açılmadı yani gammayı acana kadar daha önce 2 alfa açardık şimdi malesef alfa 33 beta 45 gamma 72 bekliyor şuana kadar açılan olmadı 2000 gg den fazla bastım???

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Kapı parça oranlarında bir değişme yoktur. Son parçalara denk geldiğinizden dolayı zorlanıyorsunuz şuan sadece bu.

İyi Forumlar

7. doğru söylüyor epsilonda aynı şekilde çok zor açılıyor.ne odldu bunlara yine durduk yerde

8. Absinthe.*

Absinthe.* User

demekki dark oynayanların hepsi benim gibi şanssız hepsininki son parcaya denk geldiginde kalıyor?? çogu arkadaş kapılar çok zor açılıyor artık demekte acaba diyorum hepsi berabermi açılacak yani alfa33 beta47 gamma81 olduktan sonra mı gene kastıgım urileri bastım malesef :((

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Hepsi birden açılacak ve gg leri tek tek basın daha iyi olur. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.