Kapılar Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-__ARMAGEDDON__-* tarafından 28 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kapıları sonsuz döngüye sokabilmek için ne kadarlık bir başlangıç lazım. Aslında yeteri kadar uridium var ama açarken inanılmaz gidiyor uri. Sürekli abg dönenler yardımcı olursa sevinirim.

2. hedefim

hedefim User

300-350k nın üzerinde uridiumun varsa indirim+vip+haftasonu indirimiyle çok rahat döner elitlerini kasarsın üstüne son kapıları da döndüğünde 100-200k kar ile bitirirsin kapıyı.

*-__ARMAGEDDON__-* bunu beğendi.
  3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

250-300 bin uridiumluk bir başlangıç kapılarda döngüye girmenizi sağlayabilir. Eğer şanslıysanız bu döngü sonunda uridiumda kara geçme ihtimaliniz de bulunmaktadır.

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  4. Cevaplar için teşekkür ederim. Haftasonu indirimi ve %25 indirim ile 2 gün boyunca sonsuz abg döndüm. Bazı durumlarda kâra bile geçtim. Prometheus parçaları da yanına kâr kaldı. Bunu öğrendiğim çok iyi oldu. Bilmiyordum böyle bir döngüye sokacağını. Konu kilitlenebilir.

STARFORCE93(D!T) bunu beğendi.
  5. Oyunun en güzel yanı bu diyebiliriz. :)

6. ONURBEY

ONURBEY User

İyi Akşamlar;

İyi güzelde taktiğini yazmamışsınız arkadaşlar,

Alfa Beta Gama 3 lü açılabilen kapılar, sıralama nasıl olmalı, hangi kapıdan başlamalı, Gama yı aktif etmeyip bekletmeli mi,

Ya da Alfa Beta aktif edilmeden sürekli Gama mı dönmek gerekiyor,

Yani baştan sona taktiğini yazar mısınız lütfen :)

Saygılarımla

7. Hemen anlatıyorum güzel kardeşim. Kapılara enerji basmaya başlıyorsun. Diyelim ki alfa kapısı açıldı. Onu hemen haritaya atıyorsun. Enerji basmaya devam. Beta açıldı diyelim. Onu da haritaya atıyorsun. Enerji basmaya tekrardan devam. Alfa tekrardan açıldı diyelim. 2/2 alfa kapımız var. Hemen alfa kapılarından birisini bitirerek diğer açmış olduğun kapıyı tekrardan haritaya atıyorsun. Bu şekilde devam ediyorsun. Gamma kapısı çok zor açıldığı için gammayı açana kadar 3-4 tane alfa kapısı yapma ihtimalin var. Gamma açılacak diye kapıları 2/2 bekletme. Açılan kapıyı hemen haritaya at, ikincisine geç. Hangi kapı 2/2 olmuşsa hemen 1 tanesini yap. Bu şekilde sonsuz döngüye giriyorsun.

Ama haftasonu indirimi+%25 indirim ile yapman lazım. Tek başına hafta sonu indirimi kurtarmıyor. Zarara sokuyor.

Kapıları hangi sıra yaptığının bir önemi yok. Açılan kapıyı yap.

8. ONURBEY

ONURBEY User

İyi Akşamlar;

Harikasın arkadaşım, çok teşekkür ederim. Vipim ve indirimim var zaten, Uri konusunda da sıkıntım yok,

Sadece hafta sonu indirimini bekleyeceğiz artık

Saygılarımla,