Kapılar için tavsiye

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Ciguli tarafından 24 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ciguli

Ciguli User

Merhabalar. Gemimde 15 prom lazer, 15 lf-4, sayısız lf-3,10 iris (zeus 12 diğerleri 16 level, zeusu da yükseltiyorum), 30 arge, 30+ bo2 mevcut. Prom lazerleri üzerine çalışıyorum şu an (zeusu yeni aldım). Haftalık 5 zeta kapısı yapıyorum çifte ödül günlerinde. Sormak istediğim şey kappa kapısına da başlamalı mıyım? 3-4 zeta 1 kappa (haftanın 2-3 günü bl haritasındayım diğer günleri paladium topluyoru, en fazla yaklaşık 5 zeta açabilecek kadar oluyor bu da) şeklinde bir süre ilerlemeli miyim sizce? Sadece zetayla devam etmemi tavsiye edecekseniz eğer ne zamana kadar bu şekilde olmalı?

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

İlerleme yönteminiz kesinlikle şuanda ideal bir şekildedir. Size oyuncu olarak tavsiye vermem gerekirse artık Zeta kapılarınızın arasına birkaç Kappa kapısı sıkıştırmanız olacaktır. B03 kalkan jeneraör eksiğiniz var Zeta kapılarınızı toplu olaraka Chromin Telaşı Etkinliğinde yapın, Tabi önce B03 kalkan jeneraör malzemelerini birleştir kısmından kontrol edip almanız sizin için erken bir hazırlık olacaktır. Prometheus Lazer Topunuzu en kısa sürede fullemeniz halinde kalkan ve Hercules eksikliği yaşayacaksınız. 2 Adım ilerisinden bir plan yapmanız sizin için yararlı olacaktır. Başarılar dilerim :)

İyi Forumlar.

3. Ciguli

Ciguli User

Peki modum kronosu ne zaman yapmalıyım?

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle havoc ve herküllerinizi fullemeniz sizin için daha faydalı olacaktır. Bu sebeple kronos kapısını yapmayı bir süre erteleyebilirsiniz.
    Geminizde prometheus lazerlerini ve kalkanlarınızı tamamlamaya yakın bir zamanda kronos kapısını yapmanız daha iyi olacaktır.

İyi forumlar.

5. Ciguli

Ciguli User

Cevaplarınız için teşekkürler konu kapanabilir. İyi bayramlar

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Rica ederim, size de hayırlı bayramlar. Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Themis. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.