kapılar ve ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tgs781 tarafından 1 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tgs781

tgs781 User

arkadaşlar bu kapı ödüllerinde değişiklik mi oldu acaba? biraz önce epsilon kapısını bitirdim 25000 uri vermesi gerekirken 26250 uri verdi bi etkinlik falan da yok ama anlamadım.
    sistem günlüğü:
    Hammaddeler otomatikmen zeng26.250 Uridium kazandın.Sana 180000 Şeref Puanı eklendi.6.600.001 Tecrübe Puanı kazandın.Kronos Kapısı için bir parça alındı.5 yeşil ganimet anahtarı aldın.10 günlük dosyası aldın.UCB-100 türü lazer cephanesinden 20000 adet aldın.Epsilon Kapısı tamamlandı.Hammaddeler otomatikmen zenginleştirildi.11 Seprom11 Promerium68 Duranium408 Prometium68 Prometid408 Terbium408 Endurium22 XenomitHammadde topladın:134 Uridium kazandın.160.000 Credits kazandın.Sana 77 Şeref Puanı eklendi.71.280 Tecrübe Puanı kazandın.INTEX sistemine hoş geldin

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

% 5 bonuslu...spaceball dan olabilirmi

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  3. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Şirketiniz bir oyun kazandıysa ve bu oyunun bonusu %5 daha fazla uridium bonusu gibi bir şeyse bu yüzden fazla uridium alıyorsunuzdur.

İyi Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. tgs781

tgs781 User

peki modum bu bonus kaç gün geçerli bildiğim kadarıyla bu gün böyle bir etkinlik olmadı. az önce kappayı bitirdim onda da fazla üri geldi.

5. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

1 gün sürebilir. Belkide daha fazla bunu bilemiyorum.

İyi Forumlar.

6. tgs781

tgs781 User

sağ olun modum iyi akşamlar kilitleyebilirsiniz konuyu.

7. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Rica ederiz.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.