kapılar ve şans

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 20 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zeta 14 kez yapıldı 5 havoç
    kapa 1 kez yapıldı boş geçti
    epsilon 1 kez yapıldı 1 lf4
    hades 1 kez yapıldı boş geçti
    kronos 16 parça
    gemi 9lf4 9iris 5 havoç 2 hercul 10 hangar pusat ve goli tasrımlar ve tum gemiler 28 arge
    20 lvl 21 olunca kronos açıp gorev yapcam
    zeta açıyorum şuan 14 zeta dun yaptım uri gg karşık basıyorum
    boyle iyimi ne yapım kararsızım kappayamı geçim devamı edim zetaya

zeta taktik flan verebilirsiniz .

Son düzenlenen: 21 May 2015
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şu anki kapı yapma durumuzun iyi.

Havoçlarınızı tamamlayana kadar Zeta kapısına devam edin.

Havoçlarınızı bitirdikten sonra da Kappa kapısına ağırlık vererek Hercüleslerinizi tamamlamalısınız.

Kendinize bu hedefleri belirleyin ve bunları yapmadan başka bir şeye bakmayın.

Keyifli Forumlar.

3. Havoc'lar bitmeden diğerlerine yönelme zaten 4 tane Havoc almışsın. O sürede çıkacak anahtarlarla zaten kısmen LF-4 sayını da arttırırsın ileri de yapacağın Kappa ve Epsilon sayısını azaltmış olursun. :)

4. 14 zeta 5 havoç iyimi arkadaşım 6 zeta 5 havoç bşka bir arkadaşım 18 de 9 havoç oldu

5. senberk99

senberk99 User

iyi degil ortalama normalde %33 olduguna gore 10 havoc 30 zetada gfalan cikiyor (sans var tabi ) size de 5 havoc 14 zeta ortalama iste

6. 26 zeta 10 havoç :D 18 de 5 ti 26 da anlaştık :D aşağı yukarı benimde senin gibiydi durumum zetaya yönel havoçlar tamamlanında kappaya dön ama havoçlar fullenene kadar tavsiyem anahtarlarını biriktir 17 lf4 üm şu an gelişmekteler onlarda :)

7. wala ben 35k uriye 8 gunde açtıgım kutulardan 7 lf4 aldım ondan sonra 300 fazla kutu açtım tık yok :D
    havoç lf4 hercul gorev kaçırmıyorum

8. Merhabalar;

Dediğiniz gibi ortalamalar %33 de 30 kapıda 10 havoc çıkması gerekiyor ama bu %33 şans artık 20 kapıda da fulleyebilirsiniz 40 kapıya da çıkabilir bunun garantisi veremiyoruz malesef:).

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.