Kapılar Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Diyarbakırlıbela tarafından 25 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar
    Gemim ful arkadaşlar uzun zaman önce okul vs durumlarından dolayı oyuna ara verdim yeniden döndüm. Şimdi 300 k uri var hesabımda amacım seri olarak x4 ve uri kasmak sizce 300 k uriyle indirim satın alıp seri olarak kapı dönmelimiyim. Dönmeliysem tam olarak hangi kapı yada kapıları dönmeliyim. Bunu deneyen arkadaşlar oldumu.
    İyi forumlar

2. abg dönersen hafta sonu indirim ve vip varsa zarara girmeden kasıyıorsn

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

My-Memorys-Remains arkadaşımıza cevabı için teşekkür ederim, onun da ifade ettiği gibi amacınız x4 kasmak ise Alfa-Beta-Gamma kapıları sizin için idealdir denebilir. %30 indiriminize ek haftasonu indirimi ile çok az bir uridium zararı ile kapıları bitirebilir ve defalarca bu kapıları tekrarlayabilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin efenim, iyi oyunlar :)

İyi forumlar.

4. Hocam benim bir sorum olucaktı.
    Abg için enerji basarken diyelimki seri x4 kasıcaz Alpha bitti hemen oynamam mı gerekiyor yoksa diğer 2 kapının da bitmesini bekleyip 3 ünü indirip öyle mi yapmam gerekiyor ?

5. Bir kapınız aynı anda 2 defa kuruldu ise artık galaksi basmayın kapıyı yapıp sonra tekrar basmaya başlayın. Örneğin Alfanız 2 defa açıldı ise artık galaksi basmayıp Alfayı yapmalısınız ki bastığınız galaksilerde Alfa parçaları boşa gitmesin.

6. Peki kapılardan iyi uri kasılabilir mi kasıla bilirse ortalama günlük ne kadar ve hangi kapılar yapılmalıdır deneyen arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi

Yani
    Yani vip + indirim+ hafta sonuna denk getirip 1 günde muhtemel ne kadar uri kasarım ve nasıl kasarım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Mart 2019
  7. Viraaa

Viraaa User

o gun hic kapisiz kalmassin.surekli donersin.uri kasma isine gelince basladigin uri ile bitirdigin asagi yukari ayni uride kalirsin.

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    Benim tavsiyem açılan kapıyı hemen haritaya yerleştirip kapıya girmek ve bitirmek şeklinde olacaktır. Böylece o kapıdan gelen uridiumla tekrar enerji basar başka bir kapı açarsınız.
    Öncelikle peş peşe birden fazla mesaj atmak yasak olduğundan mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir. Uridiumla kapı açarken uridium kasamazsınız maalesef, en iyi ihtimalle kapı açmak için harcadığınız uridium miktarını geri alabilirsiniz. Eğer hem kapı yapayım hem de uridium kasayım derseniz kutu ve palladium toplayarak ekstra enerji toplamalısınız. Böylece kapıyı o enerjiler ile ücretsiz açar ve kapıdan uridiumu elinizde tutmuş olursunuz.

İyi forumlar.

9. aynı kapının ikincisi açıldıgında hemen tüm kapıları yapmaya başlamanızı öneririm mesela haritada 1alfa 1 ebta 1 gama var hemen arka sayfadada 2.alfayı kurdun daha fazla enerji basmayıp direk tum kapıları yapıp sonra devam etmek basamya daha iyi oluyor

Manitu bunu beğendi.

10. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Manitu bunu beğendi.
  11. Alfa, Beta ve Gamma dönerek urinizi sabit tutabilirsiniz ve şansınız yaver giderse 3000-5000 fazla bile gelebilir ama genel olarak ucu ucuna gidiyor. Eğer indirim kuponu yakalarsanız kar etme şansınız olur.

12. Dolaylı yoldan,kapılardan gelen x4'leri npclerde kullanmak uridium kasmak konusunda yardımcı olabilir

13. Genel olarak full destekli ve özellikli bir gemi ile x4 başına 1 uri kasmak mümkün. Tabii bu Cubikon türü iyi uri veren ve darbesi fazla olmayanlar için geçerli. Kristallon'da bu oran 1 x4 ile 0.5 uridiuma düşüyor. Dediğiniz gibi kapıdan kazanılan x4 ile iyi uridium kasmak mümkün.

14. _01_

_01_ User

1 gamma açana kadar bas o sürede ne açılırsa yerleştir atıyorum 2 alfa 1 beta 1 gamma şeklinde sonra onları yapıp tekrar bas ikinci beta açılırsa şansına açılmazsa diğerinde açılması için parça birikir diğer sefer işin kolaylaşır ikinci gammaya sakın girme 200-250k zarar edersin her turda 2a 1b yada 2b 1g şeklinde yaparsan tur başına 30-60k zararın olur oda gelen x4 ler diğer cephaneler vs olarak dönüş olur x4 1m üzeri kasarsın 2 gün dönersen

15. Çok teşekkür ediyorum konu kilitlenebilir

16. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.