Kapılar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -ɔαяκɢυαяɔıαп- tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun Aleykum,

Arkadaşlar şimdi soracağım şey şu aslında soracağım değil de danışacağım, fikrinizi alacağım.

Kronos için bütün kapıları yapıcağım. Ancak kapıların ortalama kaç gg'de açıldığını sormak istiyorum.
    Şimdi gelip tamamen şans işi diyeceksiniz ama ben o şekilde demiyorum. Biliyorum şans işi ancak ortalama bir sayısı vardır. Yoksa bile siz ortalama kaç gg'de açtığınızı söyleyebilirsiniz.

Örn ;

Alpha : 700
    Beta : ...

Gibi mesela

2. Merhabalar,

Madem ki fikrimizi sordunuz yardımcı olmaya çalışayım.Alfa,beta ve gama aynı oranda çıktığı için ben bu üç kapıyı diğerlerine göre daha zor açıyorum.Ama zeta kapısını çoğunlukla 1000 gg ye açıyorum çarpanlar konusunda şansım yaver giderse bu 750/800 arası da olabiliyor.Tabi ki bu her zaman aynı olmuyor.

iyi forumlar

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  3. Peki kappa , lambda gibi kapılar ?

4. Captivity

Captivity User

Modum gerçekten çok şanslısınız ben daha 1300 ün altında zeta açamadım :D Arkadaşa cevap olarak zeta 1500 ortalamam budur

5. ben kaç senedir farklı hesaplarda oynuyorum modum daha 1500 gg nin altında zeta açıldığını görmedim bi yanlışınız olsa gerek

6. Merhabalar,

Yanlış hatırlıyor da olabilirim.Düzeltmeler ve bilgi için teşekkür ederim.

İyi forumlar

7. Tom_Cat

Tom_Cat User

alpha+beta+ gama 1500 gg ile sırasıyla 2-1- gama 4veya 5 parça kalır.
    zeta 1650 gg
    kappa 1850 gg
    en kolay hades kapısı açılıyor.

8. Yanıtlarınız için sağolun peki lambda ?

9. çarpan tutturursan 450 gg civarı tutturamazsan 800-900 e kadar yolu var :)

10. Korkuyorum şu kapı işinden ya kappa ve Lambda yapıcam da güvenemiyorum :D

Goliath

Full lf3 6 lf4
    Full b02
    9iris
    Pet kami 3 vs var
    Arge 23

Bu şekilde bir gemim var yapabilir miyim kappa ve lambdayı

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Tabikide yapabilirsiniz, ekipmanınız yeterli bana kalırsa .Korkmadan , cesurca girip yapmalısınız :)

İyi forumlar

12. Boss lokum yerinden korkuyorum aslında modum. Peki herhangi bir taktik ve konfi önersinide bulunabilir misiniz ?

13. Merhaba göreve yeni geldiniz heralde? Kim kimdir? Takım başlığında kendinizi tanıtmamışsınızda :)

14. Merhaba ,

Aslında konular vardı fakat henüz bilmediğimiz bir nedenle bir kaç konu kayboldu. Merkeze bildirdik cevap bekliyoruz. Eğer olmazsa konusu kaybolan arkadaşlara tekrar konu açtıracağız. :)

İyi forumlar.

15. Peki bu gemiyle kronos yapabilir miyim ?

16. Merhaba ,

Kronos zor gibi çünkü Lazer ve Kalkan sayısı yetersiz. Kronos için zaten 21 tane kapı yapmanız gerekiyor. Ekipmanlarınızı zamanla toparlayıp ilerde yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

17. Adminim çok soru sordum farkınndayım ama son bir soru sormak istiyorum. Sizce gemiyi ne kadar kastıktan sonra geçmeliyim kronosa ?

18. Merhaba ,

Kronos'u istediğiniz zaman açıp yapamazsınız. Toplam 21 tane kapı yapmanız gerekiyor zaten kronos kısmına girdiğinizde hangi kapıdan kaç defa yapmanız gerektiği yazıyor. Kısacası bir taraftan o kapıları yapmaya başlayabilir diğer taraftan LF-3 , B0-2 , Hız vb. eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

19. Lf3 hız b02 gibi eksikler mi ? Adminim hepsi full diğer hangarı bile yetiyor neredeyse. Eksiğim yok ki. Zaten o kapıları tamamlıyorum şuan. Kapılar kolay iş elimde gg mevcut. X2 Kronos bekliyorum. Eksiğim ne anlayamadım :D

20. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ya nasıl 1000 gg ya -,- Benim rekorum 1.450 gg. Toplam 13 zeta yaptım altına inemedim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.