Kapılar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DaRRaB tarafından 4 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DaRRaB

DaRRaB User

Kusura bakmayın çok aradım fakat bulamadım bana kapılarla ilgili tam açıklamalı bir link vs varmı yani kapı neden yapılır kaç uri gider kaç enerji gider ve ve bu uri veya enerjiyi neden hangi koşulda harcıyoruz bunları harcamak gerekirmi hiç yapmadım en önemlisi kapıdan içeri nasıl gireceğiz aşağıda resim ekledim görünen bende bu
    Cvb verenlere şimdiden teşekkür
    [​IMG] illa

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Galaxy gates hakkında Buradan bilgi edinebilirsiniz,kapıları açabilmeniz için 2 seçenek var ,
    1)5-3 haritasında palladıum toplayıp 5-2 haritasında takas ederek kapıya basabilir,
    2)Urıdıum basıp açabilirsiniz.

iyi Forumlar.

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
  3. Kapıyı yapmanın 3 yolu var 1.si palla ile 2.si uridium basarak 3.sü de avantaj kutusu toplayarak çıkan gg lerden.Sizdde 618 gg var bu çok iyi bi rakam.Uridiumunuz da çok iyi bu kapıları niye yapıyorusunzu?Çünkü kapı sonlarında alpha-beta ve gammada uridium+ucb çıkıyor.Ayrıca zeta,kappa gibi kapılardan da uridium ve ucb nin yanında sadece o kapılardan çıkan bazı diroit tasarımları veriliyor.Örnek;Zeta kapısından HAVOC diroit tasrımı geliyor.Bu havoc tasarımı tüm diroitleerinizin hepsinde olursa %10 vuruşunuz artıyor.Fakat tabiki her zeta kapısı Havoc vermiyor.İlk zetanızda %100 sonraki zetalarda ise havoc alma olasaılığıınız %33 tür.Fakat bu %33 sizi yanıltmasın 10kapıda hiç de çıkmayabilir 10 kapıda 10 kez de çıkabilir.Ayrıca hades,kappa,epsilon kapılarında da belirli bi şansla(kappada %25,epsilonda ilk yapışınızda %100 sonrakilerde %25,hadeste %15 olasaılığyla) LF-4 verme şansı bulunuyor.Kappa kapısı %25 LF-4 ün yanında % 25 te HERCULES diroit tasraımı verebiliyor.Hercules tasarımları her diroitinizdeki kalkanı %15 arttırıyor.(Ayrıca tüm diroitlerinizde hercules olur ise darbe puanınız %20 artıyor.)Bu şekilde açıklanabilir.Daha başka sorularınız varsa serverınıza gelip yardım edeebilirim şu aralar fazla oyuna girmiyorum yani serverınıza gelerke de yardım edebilirm chatten

FULLTIME0FFTURKEY ve .-ProzeN-. bunu beğendi.
  4. DaRRaB

DaRRaB User

Tşk ederim cvb için kapıyı tamamlamak için sanırım gg basıorum orda 1-5-10-100 orda kapı parçaları çıkıyor tamamlanıyor ve ondan sonra içeri giriyoruz değilmi.? fakat ben 200 gg aldım alpha ya birşey cıkmadı beta ve gamma için parça çıktı Bende pek giremiyorum işten fırsat bulursam arada takılıyorum şu kapı işini çözmeye çalısıyorum ki kapıdan girersek yaratıkları kesmek sanıtım oldukca zor yukarda Aselet mod un sağolsun verdiği linke baktımda yaratıklar zorlu gibi nasıl bir gemi alpha için yeterli olur

5. Alpha icin ,alpha cok kolay bir kapi oyunun en kolay kapisi diyebiliriz.Yani 15 lf3 10 bo2 4-5 iris yeterli.Fakat kamikazeniz varsa level farketmez cok rahat yaparsiniz kapiyi hele kamikaze 3. seviye ise rahat rahat

6. DaRRaB

DaRRaB User

gemi 3 lf4 gersi lf3 8 iris 1 apis full lf3 ve kalkanlar full ve pet 12 lvl ama anlamadıgım enerji desteğine basıyorum hala alpha için çıkmadı normalmi beta ve gamma için parçaları çıktı

7. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Basarken 5 olarak basın ve çarpan 4-5 olduğunda kaçırmayın...geminiz ekipmanları ile Alpha kapısını yapabilirsiniz bu kapı çok kolaydır yani npc kalkanları normal haritadakilerle aynıdır.
    Alpha,beta,Gamma bu kapılara gg basarken 3 kapıdan birine gelme şansı var ,basmaya devam ediniz ve Alpha kapısı parçaları tamamlandığında ''Atlamaya hazırla''butonuna basınız ve kapı x1 haritasında oluşacaktır istediğiniz zaman girip yapabilirsiniz,bol şanslar....

İyi Forumlar.

8. DaRRaB

DaRRaB User

Pardon çarpan işini anlamadım şuan çarpan yok gg bastıgımda x1 çarpan gelmiş ama pek kaale almadım açıklamanız mümkünmü mesela suan x2 oldu çarpan bir sonrakı geçişte kullanmı demem lazım :)

9. hangi kapıyı açmak istiyorsan ona tıklamalısın alpha gamma beta uclusunde isen hep 3 u için parça çıkar zeta açmak istiyorsan zetaya tıklamalısın bunu bilmeyen çok oyuncu var umarım sen biliyorsundur :)

10. DaRRaB

DaRRaB User

Tşk ama onu sormamıstım yine sğl bilmedğimden soruyorum.

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
  11. çarpanları kullanmak için x6 ya kadar hakkin var zaten 6 ya geldiğinde kendiliğinden kullanıyor eğer 5 te kullanacaksan bir sonraki geçişte yazısının yanindaki kareye tiklicaksin :)

ne demek alt alta yazdım ama modum size zahmet düzeltir misiniz :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ağustos 2015
  12. DaRRaB

DaRRaB User

Oh ben x2 de bastım neye yarıyor bu çarpan zaten alpha cıkmıyor gg bitti nerdeyse 600 kusur tane vardı

13. abi sen bu gemiyi yapana kadar nasıl öğrenemedin kapı olayını ben anlamadım

14. bende onu soracaktim oyunun çeyreği kapılar :)

çarpan ne kadar uri basarsan 4 le yada dediğim gibi 6 ya kadar . bu çarpanlar parca nin daha çok çıkmasını saglar ha bu arada kapılara gg enerji dışında uride basabiliyorsun bunuda bilmiyorum deme :)

15. DaRRaB

DaRRaB User

Ya yeni başladım sayılır yanı ilk açtıgımda oyunu uzun sure oynamadım simdı takılıyım dedim gemi düzelınce kapıya bakarım dedim pekte vaktim olmuyor arada.

16. benim sana tavsiyem zeta ve kappa yapmalısın ilk basta zeta hemm arge anahtar hemde havocleride fullerdin gerekli konuları forumumuzdan ya da google amcadan :) araştırabilirsin :)

17. DaRRaB

DaRRaB User

Alpha da deneme yapalımda sğl sın yardım için

18. ne demek her zaman :) kolay gelsin

19. kapıların formülü kaçacaksın abi :D kaça kaça kesiceksin olay bu

20. DaRRaB

DaRRaB User

Sğl sın :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.