Kapılar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve QDem tarafından 11 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. QDem

QDem User

Merhaba arkadaşlar oyunda hatrı sayılır düzeyde ilerledim 2 lf 4 üm 4 lf2 kalan ful lf3 iris 4 tane 4 flax var goliyim öncelikli sorum bu ekipmanlarla petsız hangi kapıları yapabilirim 2. sorum alpha beta gamma açmadan zeta vs açabilir miyim ?

Not : Forumda yeniyim yanlış yere konu açmış olabilirim

2. Alpha beya gamma acmadan da diger her kapiyi(kronos disinda) acarsiniz.Suan icin gg toplayin pet alip pete kamikaze 3 alin ve ggleri zeta kapisina basin.Zeta kapisinin odulleri;
    -50 gunluk dosyasi
    -25 yesil anahtar
    -35.000 Uridium
    -25.000 Ucb X-4
    -HAVOC diroit tasarimi(tum diroitlerde ful olursa %10 vurusunuz artar.)

3. Alpha, Beta ve Gamma açmadan Zeta kapısını açabilirsiniz. Yapabileceğiniz kapılar tahminimce Alpha, Beta, Zeta, Epsilon, Delta, Lambda yaparsınız. Gamma da zorlanırsınız, Kappa, Gamma kapısında biraz daha kolay. Konuyu doğru yere açılmış.

4. QDem

QDem User

Teşekürler yardımınız için peki zetayı kaç gg de açarım tahmini kaçlı basayım ?

5. deliseyfo

deliseyfo User

353 tane gg vardı ve 21 parça zeta vardı. Hepsini bastım (3 tane 100 luk, 10 tane 5 lik, 3 tane birlik bastım) şimdi 47 parça oldu.

6. Zeta kapısını hiç bir kapıyı açmadanda açabilirsiniz.Zeta kapısına tıklayıp enerji basabilirsiniz.

Hem kolay hem de ödülleri güzel.

7. QDem

QDem User

zetayı sizce petsiz yapabilir miyim kamikaze almadım daha pete

BlackGhost™ bunu beğendi.
  8. Bence kamikaze 3 almadan grimeyin.Çünkü ben kmikazesiz 31lf3 ile uçuş düzensiz 1kapıyı 3.5 saatte bitiridğimi hatırlarım :( Aynı şekilde kamikazeli 1.30 saate düşüyor.

9. Kamikazesiz 30 dakika 58 saniyede bitirdim :D Gemi full ama full+full değil havoc lf-4 baya eksik x2-x3 sıktım çok çabuk bitti. Zetada son dalga harici pet kullanmak saçma bana göre

10. Full kamikaze kullanmak her szaman çok daha iyidir.Hem boşa eliit harcamassın.Hem de normal süreye oranla 2kat daha çabuk bitiyor.

11. Bitirebilirsiniz ama uzun sürer.

12. QDem

QDem User

benim 2 lf4 6 lf 2 kalan ful lf3 3 iris 5 flax var pete kami 3 alamdan gireyim mi sizce

13. Siz de bitirebilirsiniz.

Uyarmalıyım oldukça uzun sürecek.

14. Necronator

Necronator User

petsiz alpha beta gamma önermem acaip uzun sürüyor ve sıkıcı :D

15. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kamikaze 3 almadan da kapıları yapabilirsiniz.Kamikaze 3 almanız kapıyı daha kısa sürede bitirmenizi sağlar.

Keyifli Forumlar.

BlackGhost™ ve •*Sehzade*• bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.