Kapılar ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Megatr0n tarafından 18 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Megatr0n

Megatr0n User

Venom tasarımı var gemide 8 iris 1 apis var. 33 argem de var ve petim. Sorum şu zeta yapmak istiyorum gemi dayanır mı ? gerekirse vip olup kami falan atabilirim. İkincisi kapıları kolay nasıl tamamlarım pvpde zor oluyor bir sürü insan var ve hep cıkmıyor(gg). Palaya gitsem sıkan olmasa bile yaratıklara 5k falan atıyorum hemen ölmüyorlar uğraştırıyorlar ne yapmalıyım ? (hız ve kalkanlar elit)

2. Merhaba,

Çok rahat bir şekilde zeta kapısını yapabilirsiniz.Hiç şüpheniz olmasın.

2. sorunuz ise eğer palladium da size düşman sıkmıyorsa işiniz kolay, yaratıklar gelince eğer hızınız full ise ve promerium beslediyseniz sadece interceptör yaratığı peşinizi bırakmaz diğerlerinden hızınız sayesinde kaçabilirsiniz.Vip alıp kamikaze atabilirsiniz veya wengeneance gibi hızlı gemiler kullanıp daha hızlı kaçabilirsiniz yaratıklardan. Bir süre sonra yaratıklar sizi bırakıp diğer oyunculara gidecektir.Goliath ile de kaçabilirsiniz fakat daha uzun sürebilir peşinizden ayrılmaları, ayrıca çark uçuş düzeni alırsanız hızınız artacaktır bu da hızlı kaçmak için düşünülebilir.

Edit: Uridiumları galaksi indirim günlerinde vip+ indirim paketi ve galaksi indirimi ile çok ucuza kapı açabilirsiniz.

İyi Forumlar

3. zetayı rahatça yapabilirsin kamili olursa daha kolay olur senin için katlayıcı çekip pvp de kutu toplayabilirsin yada kendine pala grubu bulup pala topla oda olmadı x6 da cubi kesenlerle birlikte cubi kes

4. Megatr0n

Megatr0n User

peki tek başıma nerde nasıl kasılayım ?

5. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

Kasılmak için cubikonları dolaşa bilirsiniz. Ayrıca loW haritasında arkadaşlarınızla girerseniz iyi uridium alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

6. cubi kes talon kes olmadı kutu topla katlaycı ile merak etim ben yarı fulum 26lf4 fln 32 arge sen nasıl 33 oldun ya :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.