Kapılar ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Megatr0n tarafından 10 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Megatr0n

Megatr0n User

Arkadaşlar 9 iris 1 lf 4 33 argeyim venom tasarımı var. Gammayı yaparken sibelonitler 120k falan vuruyodu patladım. Sorum şu zeta kapısı ne kadar zor yani gamma kadar mı gammadan zor mu kolay mı ? Gamma kadarsa yapamıycam çünkü boşuna gg basmıyım diye düşünüyorum ? birde bu dediğim hesapla vipsiz yani ama pet var beta kapısını yapabilir miyim ?

2. Bana göre zeta en kolay kapı son çıkan devourer biraz zorlar ondada çevresindekilere x3 sıkarsın yeter.

3. Megatr0n

Megatr0n User

peki hocam palada bazen sıkıyolar en fazla kalkan 360k o da kaçış konfide nasıl seri kasarım palada mı ? katlıyıcı falan yok kolayca hemen 1 ay gibi bir sürede bitirmek istiyorum bi 10 tane zeta falan nasıl yapayım ?

4. Mαтαdor

Mαтαdor User

Katlayıcın yoksa en seri paladium toplayarak açarsın kapıları. Ayrıca zeta gerçekten kolay ve getirisi çok olan bir kapı.

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme yani yeni başlayanlara taşınmıştır.

Keyifli forumlar

6. i.klaket

i.klaket User

zetada vaktin varsa goli ile ağır konfide (sarı taş besli tabi bide hız azaltıcı bir etki yok droid düzenlerinden gelen eğer burgu kullanacaksan 2 hız at konfiye ama bu sefer tam önünde gelmez yaratıklar arayı açarsın) haritanın bir ucundan öbürüne tıkladın mı yaratıklar önünde geliyor zaten onlar sana vuramıyor sen onlara vuruyon. son yaratıkta da etrafındakileri keserken biraz zorlanırsın o kadar. Uri ile açıcaksan kapıyı kapı indirimini bekle eğer gg enerji ile açıcaksan pala topla ama kapı havoc vermezse üzülme yapmaya devam et arkadaşların dediği gibi getirisi bol kappa gibi değil.

7. şimdi gama gibi zor bir kapıda sibelonit veya kristtallin gibi bir topluluğun arasına daldıysanız işiniz zor gerçekten.eğer kamikaze atabiliyorsanız işiniz çokta basit aslında.bunun için dükkandan halka diroit düzenini almanız gerekiyor ön şart olarak.3-4 kamikaze atşında bitiyordu yanılmıyorsam bu azgın yaratıklar.onun haricinde biraz daha zor yolu da var: konfigirasyonunun birini 6 hız 9 kalkan olarak ayarlaman ve güve diroit düzenine alman gemini.bu zor ve tehlikeli olanıdır.ama heyecan buradadır.ama goli yerine aegis ile kapılarda boy gösterirsen senin için çok büyük rahatlık sağlayacaktır emin ol.venom özelliği bu kapıda senin işine fazla yaramaz.zetada devourer de yarar.zeta kolay bir kapıdır.fazla zorlamaz.gama sibelonitlerde bu kadar zorlandıysan kuiperin kapısının önünden bile geçme sana tavsiyem :).

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bence halka alip kamikaze oyle atilmali gama da.yeterli kalkani olmayanlar toplanmasini bekleyip kami atana kadar bile patlayabilir .

9. beta kapısı ortalama kac lazer yer 80 100 200 milyon hangisi daha gerçekçi bi tahmini olan varmı yada hangi kapıya kac lazer girer bi hesap ediyom da bilgisi olan vardır ona göre belli bi süre uzaylı kesmeyii bırakacam fuul septom cekecem skylaptan :)

10. DARKLORD

DARKLORD User

kamikaze 3 kullanarak sıfır lazerle bitirdim kapıyı :) gamma da aynı şekilde. sadece tallonlarda biraz sıktım hızlı bitsin diye.

aslında kamiyi aktifleştirip tallinlere yanaşıp hemen kaçınca sadece 1 tallinden hasar alıyorsun. sonra da kamiye oturtmak için diğer tarafa doğru hareket ediyorsun(biraz zor ama birkaç denemeden sonra alışılıyor) yeterince kalkanım olmadığı için ben bu şekilde 5-6 kamiyle pek hasar almadan yaptım bugün tallinleri.

11. betayı örnek olarak vermiştim pet hala gelişme aşamasında 8. seviye olsa alacam zati kami hammadde bide kutu toplayıcı 3. seviye alacam bunlarıda şimdilik içi boş bitek birinci seviye toplayıcı var :(
    ama şimdi olmuyo alfa yaptım beni biraz zorladı o son seviyesi :) hani düşük bi miktarsa septom besliycem lazeri yoksa septomu kalkana hıza basacam :)
    sen okadar kami yaptın peki o pete tamir için kac uri ödedin peki zarara girmiyelim :)

12. DARKLORD

DARKLORD User

hiç uri harcamadım çünkü premium var :D sende premium yoksa sadece tallinler ve sibelonitleri kamiyle kes diğerlerini döne döne kesersin

13. zeta çok kolay bir kapı :D kolaylıkla yaparsın merak etme

14. hee benim ondan yok işde 8 irisli ful lf3 lu bide bo2 li o kadar başka bişi yok :( sanırsam biraz ezik kaldım :(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.