kapılar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •»Чσĸ•эdîcî•[тцяк]«• tarafından 6 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle selamın aleykum
    gemi 14 arge 16 lf 3 1 lf4 8 iris 16 bo2 full hız pet var kamı3 hammade top3 var vip var gemi 18 level skylab 12 level ustu full sorum su bu gemı kapıları yapabilir mi (beta-gamma-lambda) ve yapabilirse konfi ne yapayım. gelişmek için ne yapmamı önerirsiniz.

2. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Aleyküm selam,bu ekipmanlarla beta kapısı çok rahat yapılabilir tallinlerde bol bol kami atabilirsin hiç mermi harcamadan,gamma biraz zorlar diye düşünüyorum,lambda kapısıda biraz zorlar ama 3 kapıyıda yaparsın ama dediğim gibi betayı çok rahat bir şekilde yaparsın gamma ve lambda kapısına girmek için biraz bekle.Konfi önerisi içinde 1. konfi gemi kalkan drolar lazer-2. konfi gemi hız drolar kalkan betaya bunla gir protegitlerin geldiği yerde hıza ihtiyaçın olacak 2. konfiye geçip kami atarak kesersin.Gelişmek için ne önerirsinizi okumamışım :).Neyse gelişmek için şuan argeye yönelebilirsin.

Son düzenlenen: 6 Nisan 2016
  3. uçuş düzeni almamı önerir misin? 25k uri birikiyo gunde sabah aksam kasıyorum.

4. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Kalp düzeni onceligin olsun almak istiyorsan kalp al sonra güve al

5. cok tesekkurler :D

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İlk etapta uçuş düzeni almanızda fayda var.

Geliştirmeleri indirim günlerinde yaparsanız daha faydalı olur.

LF-3 lerinizin sayısını arttırmalısınız.

Keyifli Forumlar.

7. Merhaba ,

Öncelikle konuya katkı sunan arkadaşlara ve Rehber Modumuza teşekkür ediyorum.Gerekli cevapları vermişler,konu kilitlenmeye uygundur.

Keyifli forumlar

Rehber bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.