Öneri Kapılar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ωнiτε«●»дηgεℓ™ tarafından 3 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a beyler benim gemim aşağıdaki gibi

31 lf3
    16 bo2
    8 iris
    21 arge (s0avaş argesi)
    desteksiz seprom beslemeli x1 ile 7.5k sıkıyor
    9 lvl pet ama kamikaze 1 var en yakın zamanda 3 alıcam
    bu özelliklerle yapamayacağım kapı varmı yani beni zorlıycak uğraşmamam gereken kapılar hangileri mesela kappayı açıyorum şuan kappayı rahat yapabilirmiyim?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

3 level kamikaze alırsanız kappayı yapabilirsiniz.

Sizi zorlayacak sadece kronos var bana göre.

3 level kamikaze kapıları yapmanızı baya kolaylaştırmaktadır.

İyi forumlar

3. Modumuzunda dediği gibi.Zetanın biraz daha zor halidir Kappa, ordanda bir tahminde bulunabilirsin.Kamikaze 3 ün olması işine yarayacaktır.Ve kronos zorlar tahminimce bir tek.Birde Gamma da kristallonlarda çok sıkılırsın benden söylemesi.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kamikaze 3 almanız kapıları yapmanızı kolaylaştıracaktır.

Fakat kamikaze 1 ilede kapıları yapabilirsiniz.

Elit harcamanız gerekebilir,ve birazda zaman ayırmalısınız.

Yoksa Kamikaze olmadanda yapabilirsiniz aslında.

Keyifli Forumlar.

5. modum ve diğer kardeşim çok saolun kami 3 e uri kasıyorum şuan kappa 76 parça o zamana kadar bitiririm diye ümit ediyorum
    bir de kapıları uri ile yapmam mantıklımı bu 1gg 75 uri olduğu zaman bassam yoksa hiç sıkılmadan katlayıcı ile pvp de kutumu toplasam gg için
    Not: palada yaşatmıyorlar :)

6. Kami 3 ile vip le beraber her türlü kapı yapılır.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Temmuz 2016
  7. Arkadaşa katılıyorum kami vip zorlanacağın kapı olmaz sadece bazıları uzun sürer. Kronos ve hades haricini çok rahat yaparsın. Önümüz bayram elbet elinde uri olacaktır. Sana tavsiyem en yakın indirim güve ve burgu diroit düzenlerini almandır.

8. cevaplarınız için teşekkürler 1 sorum daha olacak
    ben bu gemi ile x4 30k sıkıyorum sab + x4 ile cubi kesemiyorum sorun bendemi yoksa gemi cubi kesicek düzeyde değilmi
    kami3 alırsam kesermiyim cubiyi?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.