Kapılar..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gazikaplan97 tarafından 13 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. x2 günündemi yoksa obsid. günündemi kapıları yapmam mantıklı beyler ? bölünme kristali x2 gününde ne veriyor obsid. olduğu günler kaç adet kristal veriyor. yanlış bilgilendirme veya eksik veyahutta sormadığım sorunun cevabını vermezseniz sevinirim teşekkür ederim iyi oyunlar :)

2. DAİMON

DAİMON Guest

Merhaba,

Bölünme Kristali x2 ödülden etkilenmemektedir. Bu pazar olduğu gibi nadiren x2 ödül ile Bölünme günleri çakışmaktadır. Öyle günleri beklemenizi öneririm.

İyi forumlar.

3. Kardeşim Genelde daha doğrusu her pazar x2 cıkıyor x2 gününde kapılarını yapmanı tavsiye ederim.
    Bölümle kristalinide duyurulardan takip etmen lazım her zaman cıkmıyor kristal içinde en iyi hades 25-30 arası veriyor

4. Merhaba ,

Oyunda ne yaptığınıza bağlı yani TP ve ŞP çok lazımsa x2 günü yapmanız daha mantıklı fakat ortadaysa Obsidyen zamanı yapabilirsiniz.

Konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

5. Şimdi normal bir 2 kat gg gününde, hiç kutu yoken yani , kapılardan hiç bölünme kristali alma imkanı yok değil mi ,net olarak bilmediğim için soruyorum.

6. Kardeşim kristal her 2 kat zamanında vermiyor. Kristal için forum ve Darkorbit duyuru yerini takip edebilirsin.
    Dediğim gibi Kristal için en iyi kapı Hades kapısı sadece iyi takip etmenlazım Gecen Cumartesi ve Pazar günü kristal günüydü bir daha ne zaman cıkar o bilinmez ama bu aralar fazla uzun sürmez yeni iris tasarımı icin sadece takip etmelisin. Konunun anlaşılmıyacak bir tarafı kalmamıştır galiba.

7. Teşekkür ederim, sık kapı yapan biri değilim o yüzden emin olmak için sordum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.