Kapılar !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -uA|bhdR* tarafından 1 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Gemi : Aegis
    Diroit: 8 İris(10.Seviye)
    Uçuş Düzeni: Kalp ve Elmas
    Lazer: 31Lf3
    Kalkan: 12 B02
    Arge: 26
    Seviye: 16
    Pet: Var. 9.Seviye(Kamikaze,Oto Yağma,Hammadde Toplayıcı,Kombo Gemi Tamiri,Ticaret Modülü 3 Var)

Soru şu: Alpha ve Beta kapılarını yaptım sizce daha fazla yapabileceğim kapı var mı ya da diğer kapılar için çok mu erken?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

2. tiaremy94

tiaremy94 User

Geç bile :)) Gamma'yı yapıp yüzüğünü al derim bundan sonra zeta'ya yüklenip havoç ve kutu al apis ve zeusunu inşa et

3. melih

melih User

zeta yap anahtarları biriktir zeus gününde daha çok apis parçası çıkıyor zeus gününde kutu aç havoçlar bitene kadar anahtarları biriktir bide senin bo2lerin yetersiz ondan lazım sana

4. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Zeta'daki yaratıkları daha önce görmemiştim o yüzden dp, vuruş gücü vs. bana sıkıntı yaratır mı?

5. melih

melih User

yok zeta çok kolay kapı bide aegissin kamikaze 3 ün de var rahatlıkla yaparsın

6. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Peki son soru ortalama kaç gg'de açılır zeta kapısı? 2 günde yaklaşık 300gg enerjisi paladium ile ürettim.

7. melih

melih User

zeta 1200 ile 1500 arası açılıyor şansa da bağlı 1700 de açtığımda olmuştu

8. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Peki teşekkürler gerekli cevabı aldım konuyu kapatabilirsiniz.

9. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Zeta Gamma Epsilon türü kapıları yapabileceğinizi düşünüyorum kamikaze atarak kapıları rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

10. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

İlgi için teşekkürler mod'um farklı bir cevap gelmeyeceğini düşünüyorsanız konuyu kapatabilirsiniz. Kolay gelsin.

11. Bütün kapıları yapabilecek donanımlarınız var.Bütün kapıları çok rahat bir şekilde yapabilirsin.

12. melih

melih User

delta yapamaz kappada yapamaz

13. Bence yapabilir.

Kamikaze yokken flaxlarla gama yapardım :D :D :D

Uzun sürerdi ama yapılmayacak kapı yok bu oyunda :)

14. melih

melih User

tamam kappaya emin değilim ama deltayı yapamaz

15. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Kappa, delta gibi kapıları şimdi yapmaya niyetim yok. Zaten şimdilik zeta yapıp havoc tamamlamaya çalışmak amacındayım onları sonra biraz daha geliştikçe yaparım ve yapacağım zaman tekrar danışırım teşekkürler ilginiz için. Konuyu kapatabilirsiniz.

16. melih

melih User

deltayı zamanı gelince kronos için yaparsın zaten

17. Kappa Delta Epilson Zeta bunları kesinlikle yaparsın hiç de zorlanmassın zaten aegisin war can da basarsın sıkıntı yok Devamm:cool::cool: :D :) :cool::cool:

18. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Herkesin ilgisine çok teşekkür ediyorum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.