kapılar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Schatten_190 tarafından 29 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar ben 3x gününde 270 k uri çekecem bi kapı seçecem size danışmak istedim
    ekipmanı yazıyorum hangi kapıyı en kolay şekilde geçebilirim sizce???
    gemi goli
    12 lf3
    11 bo2
    ekstralar roket atar ful
    6 iris
    1 pet 4 lwl 3 tane lazer slotu açık 2 tane jeneratör modul protokoller 2 slot açık 3 ündede kalkan maximum 315 k çıkarabiliyorum sizce hangi kapıyı açıp giriyim ???
    Epsilon
    Zeta
    Kappa
    Bu üç kapıdan birini bana söleyin girecem

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Yapmak istediğiniz kapıdan başka bu çekeceğiniz uri ile geminizi güçlendirmelisiniz yazmış olduğunuz ekipmalr ile bu kapılarda zorlanırsınız LF3 lerinizi BO2 lerinizi ve İirislerinizi tamamlamanız daha mantıklı yada argeniz eksik ise gemiyi güçlendirmek adına bir kaç argede bu çekilen uridiumdan harcayabilirsiniz kapılar için bu kadar aceleci olmayınız gemi biraz güçlensin kolaylıkla yapabilirsiniz.

3. peki saolun başkaların yanıtlarınıda görmek istiyorum

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu açık ve uygun olan bölüme taşıdım bilginiz olsun kolay gelsin.

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bence modumu dinle hiçbirine girme o parayla gemini çok iyi bir hale gertirebilirsin lf3lerini bo2lerini argeni fulle ilk kalkıpta kasacağın uriyi kapıya basma pişman olursun sonra

6. bence çekeceğin uri ile iris geliştir diriot düzeni yoksa diriot düzeni al daha yapılacak çok iş var o yüzden acele etme

7. O kadar uri çekip kapıya girmek bence yanlış olur. En iyisi sen lf3 ve bo2 leri tamamla...

Kalan uriyi de sakla pet kami 3 alırsın yağma vs. alırsın İrisleri uriyle değil de krediyle yapmanı öneririm...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.