Kapılar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HolyHashirama tarafından 9 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darkmen

Darkmen User

ben 340 gibi bir hızla girdim tallinlerle sibelonitlerle denk gittim sadece uzun sürdü tallinlerde hasar bile almadım. protegitlerin vuruş mesafesi tallinlerden daha yüksek ondan eminim sadece protegit ve tallonlarda zorlanabilir

2. frkn3566

frkn3566 User

kardesim bende işk 2 deyim 40 lf3 8 iris bo2 25 18 arge gel klan acalım gunluk 30m tek bnden geliyo bn actım

3. Darkmen

Darkmen User

geminle hava mı atmak istiyorsun yerimi burası??

4. frkn3566

frkn3566 User

klan acalım diyorm baskanlk devreteyim fulleyım cubide kasılak diye 11 lv arkadasım olmadan kesemiyorum ben 18k x1 eco roket kalkan 300k oda 13k eco x1 100k kalkanı var 2 3 dk kesiyoruz sepromsuz guclndrmeden prometiumda eklemiyoruz ama aktıf diyil cocuk bana 13 saat aktıf bebe lazım eger kbl ederse beraber ksılırız cubide drmadan

5. Darkmen

Darkmen User

lütfen daha düzgün yazarmısın?

6. frkn3566

frkn3566 User

iste holy kabul ederse cubide kasılalım klan acayım fulleyeyim diyorum

7. Darkmen

Darkmen User

o sana kalmış :)

8. Darkmen

Darkmen User

hiç bişeysiz x1 le de yapar. bunun roketi var hellstormu var.

9. frkn3566

frkn3566 User

eco 10 sadece yapar yapamaz demiyorum ama bi 10 saatini alır :D

10. Darkmen

Darkmen User

tamam işte ben 3 güne bölüp yaptım yaklaşıkta 5 saat sürdü. kimseyi küçümseme 10 saatte yapabilir ama herkes gün gelince 10 dk da yapabilecek hale gelecek ;)

11. Nebulous

Nebulous User

Merhabalar,

Konudaki tartışmaya yol açabilecek mesajları sildim.frkn3566 isimli üyeye gereken cezai işlemi yaptım.

Saygılar,
    Nebulous

12. Darkmen

Darkmen User

teşekkürler modum. siz ne diyosunuz bu kapıyı yapabilirmi :D

13. Nebulous

Nebulous User

Ben bu noktadan sonra bir şey demiyorum. :) Kapıyı yapacak kişi arkadaşımız olduğuna göre kararı verecek kişide kendisidir. :)

14. Arkadaşlar Kusura Bakmayın.

Arkadaşlar çağırdı dışarıydaydım.

Birazdan Gidicem Pallayada en son fikir nedir Zetayama Alpha Beta Gammayamı yatırim yoksa Lambda Epsilon falanmı ?

15. Bence kasıl ama illaha Palla toplamak istiyorum diyorsan GG enerjilerini Zeta'ya yatır.

16. Darkmen

Darkmen User

terminatörün dediği gibi en az zetada zorlanırsın zetaya bas.

17. Birde şu yaratıklar vurmadan geçmenin bir yolu varmıdır Annihilator geliyor sürekli.

18. Darkmen

Darkmen User

g
    görünmezlik al git 5-3 e kadar ondan sonrada toplamaya başla ama peşine takılan olursa başkasının peşine takılana kadar dolan

19. Görünmezlik cpu su varda
    Kalkıyo ya.

20. Darkmen

Darkmen User

mavi alana girene kadar yaratıkalar gelmesin diye ztn

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.