Kapılar

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by •TENEKE•SEVGİLİ•, Oct 23, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sa adminim öncelikle şunu söylemek istiyorum (Zeta,Kappa,Epsilon)Bu kapılar çok zor açılıyor 100k 200k uri basmak lazım tamam basmasına basalım ama kapıdan birşey alamayınca adam oyundan sıkılıyor hem oyuncular hemde sizin için kapıların açılma ihtimalini %13 yerine %25 yapılsa veya ödül %25 yerine %50 Olsa çok iyi olacak her şey öceden hile yollarıyla kasılan çarlar tüm kapılarını fullediler zaten yeni oyuncular için zor oluyor.

2. Adamlar bir kapıyı 50 60 kere yapıyorlar ve şikayetçi değiller eğer dediğin olsaydı daha az yani 20 30 defada istediklerinin alırlardı boyle iyi bence hile yapıldıgını sanmıyorum artık daha sıkı bır denetim var

3. aynn değişiklik olsun kappa yapıyorum herul çıkmıyor çok zor artık biraz basitleştirin oyunu bu kadar zor olmasıa gerek yok eskisi kadar artık zevki kalmıyor böle giderse oyunda oyuncuda kalmaz sizlerde parada kazanamazsınız ne kadar hediye yollarsan yolla boşuna yollamış olursun hediye demişken hediye yollama işide bitti zaten oyunda eski oyunculardan zevke kalmadı yeni oyunculardan zevkte kalmadı sizlerden ricam hem oyunu hemde kapıları basitleştirin biler full deiliz.altımıdaki gemiler vegan 5 flaxs bunun içinsede zorsa bırakalım bu oyunu

4. aslında bu kapı konusuna gerçekten bi el atılmalı diye düşünüyorum az önce 80 k uriyi bastım 47 parça epsilon vardı 90 bile olmadı 80 k uriyi birde %30 indirimli bastım yani 110 bin uri gibi bişey yapıyor bu hiçte adaletli bir durum değil ben 200 bin uri basıp kapı açıcam ama kapıdan eli boş çıkacam birde lf4 vermezse epsilonun ödülleri beş para etmez ya ödül olasılıkları yükseltilsin yada kapı parçası çıkma olasılığı uridyumu kasmak çokta kolay değil ee her zaman olmasada ayda bir uri çekiyoruz ama bizlerde emeğiyle çalışan insanlarız tek zevkimiz bu oyun en azından kahvehaneye gitme derdinden kurtulduk evimizde oturuyouz ama oyuna parada yetiştiremiyoruz iki zaat zevk yapıcaz akşamları onuda uri kasmaya çalışırken ne zevk kalıyor ki uri kasmak için npc kesmek artık zevk değil dert oldu ben tr6 serverinde oynuyorum gemimde fena sayılmaz ama iki npc kesmek için haritaya çıksam anında kafamda bi düşman hadi döndük düşmana bakıyorsunuz arkadan kendi şirketinden birileri sana sıkıyor neymiş efendim o düşman onun klanındaymış eh artık yeter kamufle alıp zevk yapacağımız saatlerde maalesef kutu toplayarak geçiriyoruz hiç olmazsa kapılar kolay açılsında npcyi kapıda keselim

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar bunun sonu olmazki.Peki farz edelim kapılar kolaylaştı herkes havoc hercül lf4 fullemeye başladı ne olacak yeni bir yenilik sizler yine madur olucaksınız tam kapıları yaparken diğer kişiler daha güçlenecek.Yani gücüne güç katacak.Bu tür dez avantajları unutmamak gerekir.Ben olumlu bakmıyorum kapının kolay açılması güzel bir durum değil.

İyi forumlar

-RealMardin- likes this.
  6. modum iyi güzelde uri çok pahalı Türkiye şartlarında bu oyunu oynayan herkes zengin değil çoğumuz asgari ücretle patron eline bakıyoruz o zaman siz diyorsunuzki ne işiniz var oyunda gidin televizyonda esra erol izleyin

Last edited: Oct 24, 2014
  7. mira bey size ktılıyorum su grup kapılarında bile sizi zorladınız bi ara kaparak petlerle keserek ugrasıyoduk dostlarımızla girerek biz parasını veriyoruz vipmizin tek patladıgımızda tamir olmak için kullanmak iştemiyoruz bizi sıkmayın

8. low kapısı kapatılması lazım o yanlış 1 kerelik yapılıp sonradan kapatılmalıydı ama sizler o kapıyı bırakarak hata yaptınız 1.o kapı kapatılmalı ve 2.yeni yaratıklar haritalar ve daha fazlası yeni lazer kalkan ıvır zıvır istemiyoruz ama yaratık konusunda daha değişik ve daha çekicilik konusunda bişiler yapmanız lazım bu böle olmuyor parası olan kendini fulluyor parası olmayanda emek vererek zorda olsa kendini fullemeye çalışıyor ben glabol serverinde oynuyorum 19 lvl 1 havoç 27 argeyim ona bakılırsa benimle aynı eşitle lvlere bakıyorum adamlar ful havoç hercul lf4 ler 16 lvl gelişmiş bizlerde para vermeden fullenmeye çalışıyoruz o nasıl olcak kapı durmu ve kutu yaratıklar haritalar yenilik istiyoruz bu konuları konuşup anlaşmanız lazım eskisi zevkten çıkmaya başladı ben bu oyunu 5 yıldır oynuyorum daha fullencem şu halimize bakın ya :) Yenilik Yapın Artık

9. bence kapıların durumu gayet güzel sadece güzel bir taktik belirlemeniz lazım . yani lf4 fullemek için epsilon yapmak ,havoc fullemeden kappa yapmak , 35 lf4 yapmadan bunlara seviye basmaya çalışmak gibi bazı hatalar nedeniyle gelişiminiz yavaşlıyor.elinizdeki malzemeye göre bir program hazırlayıp ona göre ilerlemek ve gelişme aşamasında size zarar vericek uygulamalardan kaçınmanız lazım . örnek vermek gerekirse kappa 150-200k arasında açılır getirisi 30k uri zeta 120-150k arasında açılır getirisi 50k gibi kazancı yüksek olan kapılara yönelmek ilk etapda daha faydalıdır. ayrıca gereksiz geliştirmelerdende kaçınmak lazım gelişme aşamasında(diroit hariç)

eğer istediğiniz gibi kapılar kolay açılsaydı tp,şeref,rütbe,x4 tavan yapar ve emin olunki size dönüşü daha kötü olurdu

10. ben bi çözüm buldum örnek olarak 16lv altı kişiler için kapılar daha kolay olsun 16lv üstü içinse biraz daha zor olsun ama bakın bu bir örnek bu lv li değiştirebiliriz o lv li darkorbit belirler böylece istediğiniz olabilir yoksa olmuo ve bende sizin gibi çaresizim hiç uri çekmiom gemi:goli
    5 flax 1 iris hepsi lv6 8 lf3 gerisi lf2 tamam güçlü gözükebilirim benim bunları yapabilmek için 60k civarı uri harcadım hala güçsüzüm o 60k yıda çok uri veren görevlerden geldi görevlerden 25k gibi bişey geldi geriye 35k kaldı görevdeyken yaratıklardanda uri geldi birazda kutu topladım aslında 70k harcıcaktımda şansıma lf3 lerde %15 indirim vardı bide premium olduğum için %20 indirim flan oldu yani en başta dediğim gibi belirli bir levelden önce kapılar kolay sonrası ise zor açılsın böle daha iyi ve leveli darkorbit belirlicek

11. adminim demişsiniz ki işte yenilikler gelir o zaman diye benim demek istediğim 150 k da açılan kapı 120 k da açılsın mesela veya %25 olan şans %40 çıksın

12. ZALIM__23

ZALIM__23 User

sizler ne derseniz deyin burası köy kahvesi. bigpointin sizden haberi bile yok. burdaki adminlerin çarları üstün donatılmış gemileriyle habire kasılıyorlar. adama sıkıntımızdan bahsediyoruz kapıyı gösteriyor neden böyle yaptın diyoruz, para bana mı geliyor ben gönüllü adminim diyor. biz de inandık. kimse çıkarı olmadan gelip adminlik yapmaz. dediğim gibi köy kahvesi konuş dur. ne kadar zorluk o kadar para hepsi bu.

13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.