Kapılara giriş hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _JΞDI_ tarafından 28 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. _JΞDI_

_JΞDI_ User

Epsilon kapısında 5. bölümden 6. bölüme geçerken 3-1 merkez üsse attı. Kapıya atlamayı neredeyse 10 kez denedim ama hep aynısı oldu. Sorun nedir nasıl düzelir?

2. düzelmez kardeşim bugun pazar gunu her pazar aynı sey ılgsizliğin bu kadarı

3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Kapılarda sınır olduğundan dolayı belirli sayıdaki oyuncu kapıların içinde olduğunda diğer oyuncular giremeyip sıra beklemektedir. Bu sebeple başka bir oyuncu çıkmadan siz girememektesiniz.

İyi forumlar.

4. Tam yeri gelmişken konu hakkında bir şey öğrenmek istiyorum.Kapıya devam ederken bölüm sonlarında neden 1.haritaya atıyor?Bu bir kere olsa raslantı diyeceğim ama çok sık yapıyor.Örnek verecek olursam zeta 2.haritaya geçen bölüm başında mutlaka 1.haritaya atıyor neden?Sadece çift ödül günlerinde.

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Çifte ödül günlerinde yoğunluk daha fazla olduğundan dolayı direkt devam edemeyip ilk defa kapıya giriş yapıyor algılamaktadır sistem ve sınıra ulaşıldığı için x-1'e atmaktadır.

İyi forumlar.