Kapılara Harcanan Uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve StorMHawsK tarafından 6 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. StorMHawsK

StorMHawsK User

Arkadaşlar bugün kranos etkinliği olması ile birlikte 3 kapı açmam gerekiyordu.
    2 tane Epilson 1 adet Delta;
    Hafta sonu 1 milyon uridium çekiyoruz ve buna tam tamına 575.000 uridium gitmiş bulundu 180tl'lik yatırım yapıyorum ve şu anda kafayı yememek elde değil. Hele ki 1 tane veya 5 adet kapı parçaları sonlarda çıkmadıkça çıkmıyor.
    Bilemiyorum 3 tane kapı için bu fiyat normal midir ? Cevaplarınızı bekliyorum.

2. Deltanın parça çok fazla 2.000 epsilonda 1.500 enerji desek seninki normalin üstü bir şey olmuş.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapılarda parça çıkma ihtimali sonlara doğru biraz azalmakta.Katlayıcı denk getirmeniz lazım.

Benim her zaman söylediğim,kapılara 5 li basın.Katlayıcı çıktığında tekli basın.

Kapılarda parça alamamaya başladığınızda sayfayı yenileyip tekrar basın.

Keyifli Forumlar.

4. dikkat et kapı bazen her 2 basışta veya her 10 veya her 5 basışşta çarpan veriyor oyle hesapla bas

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Haziran 2015
  5. Knka 30 gg de bi parca acamadim :(

6. StorMHawsK

StorMHawsK User

Vallahi bilemiyorum ya kafayı yememek elde değil.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.