Bug / Oyun hatasi Kapılarda Donma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fırtınaxxx5 tarafından 23 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. herkese iyi oyunlar dilerim öncelikle.
    önceki gün Gamma kapısına atladım son 2 dalgada idim Kristalonları kesmeye başladım 1 taneden sonra oyunda lag olmaya başladı can havliyle kurtardım. ama bu donma/lag 3 dakikada bir kesin oluyordu. 2 kez patladım. oyunda sorun var dedim betaya gireyim orada daha başlangıç olduğu için donsa bile patlamam dedim. dediğim gibi de oldu dondu ama neyse ki patlamadı.
    alfaya atladım yine aynı donma/lag oldu..
    bugün de kapıya gireyim dedim daha kapıya girer girmez donma oldu.
    Yalnız bu sefer donma olduğunda PET'i kapadım anında oyun düzeldi. yani tüm bu donma/lagların tek sebebi PET imiş. siz de aynı durum oldu mu? Oldu ise Pet'i kapatıp dener misiniz?
    Not: sunucu TR3

2. uzayl80

uzayl80 User

donma sorunları bütün servar ve kapılarda oluyor ne hikmetse pazar günleri sıkca oluyor hala bir cözüm bulamadılar ona milletimi kekliyorlar x2 cifte ödül günü diye hadi cifte ödül günü yapıyon peki donmalara niye cözüm blunmuyor olan bizim gibilere oluyor acil cözüm olması lazım tam bir rezalet her pazarmı donma olur beee insafff petle falan alakası yok işin oyunla ilgili

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ne yazık ki, bahs etdiğiniz gibi bir sorun TR3 sunucusunda mevcut.

Gerekli birimlere durumu raport etdik. En kısa sürede çözüme kavuşacaktır.

İyi forumlar.

4. ya sadece tr3 mü kardeşim alo bütrün serverleri ilettin hepsi aynı tr1 tr5 kapılarda duramıyoruz bile patlamaktan

5. coopmen

coopmen User

konfigürasyon bile değişemiyorum, portallardan geçerken donuyorum, kapı yapıyorken lagdan dolayı patlıyorum. X4 eventi üstüne çifte kapı çıktığı günde böyle şeylerin olması şirketin zararına. Eğer bir çözüm bulamazlarsa her giden gün daha çok kişi oyundan soğumaya başlayacaktır. Bu duruma bir çözüm bulmaları gerekiyor. Oyunu hatasız oynamak bizim hakkımız sonuçta.

6. yahu kristallinlerde çay kulaklıkta müzik keyfi yapıyorum hatta çay ısıttığım bile oluyor kapıdayken ama sibelonitlere 4 kez patladım

7. neor

neor User

valla ben anlamiyom bu insanlar bu kadar beddua ile nasil hayir ediyo
    hergun binlerce kisinin kufrunu bedduasini yiyolar
    dun geceden beri etmedigim kufur kalmadi

8. Petle ilgisi yok.Oyun sürekli dondu şükürki kuiper'i yapıyordum sıkıntı olmadan bitirdim. TR4 de az önce haritaya çıktım dahada kötüleşmiş.

yakup59-2 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.