Öneri Kapılarda Durma Seceneği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FULLTIME0FFTURKEY tarafından 12 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Olmalı mı ?

1. Olmalı

77,3%
  2. olmamalı

22,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamın aleyküm arkadaşlar bildiğiniz üzere herkez kapılar için uğraşıyor havoclar için herkülller için ve lf4 için uğraşıyor ve baya bi emek harcanıyor bende şole bir şey düşündüm daha önce açılmış mı bilmiyorum ama hız seçeneğinin altına durdur seçeneği olmalı ama bu seçenek sadece kapılarda olmalı hem emeğimiz gitmez hemde daha hızlı gelişiriz oyunun eski kullanıcıları da gelir ve oyunun şenliği eskisi gibi olur diliyorum umarım destek verirsiniz iyi forumlar.

2. bencede olmalı herkezin emeği gidiyor benimde çok gitti özellikle zeta kapısı +1 destek veriyorum.

3. mükemmel bi fikir bencede olmalı bende boyle bir konu açmayı düşünüyordum ellerinize sağlık inş olur +1 destek verdim iyi forumlar.

4. evet olmalı benimde çok emeğim gitti +1 inş yöneticiler ilgi gösterir.

5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Aleyküm Selam güzel fikir bence de olmalı +1. Sırf internetin gitmesi, zamansız telefonun, kapının çalması yüzünden normalde kolayca bitirdiğimiz kapılar patlamamalı.

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kapılar da zaten bölümler bulunuyor.

Dalgalar hiç durmadan gelmiyor , Her bölüm arasında Ana Harita ya yada Kapıya devam etmeniz için iki kapı ekleniyor.

Böyle bir seçenek bana göre anlamsız olur.

Keyifli Forumlar

7. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Öyle düşünmeyin modum sonuçta biz kapıya o bölümü bitirecek kadar vaktimiz varsa giriyoruz. Ama zamansız telefon, kapı çalabilir bu bize bağlı değil ki.

8. Olmalı da.

Daha önce açıldı böyle bir konu.

9. modum sizin dediğinizde doğru ama ben yaratıkları keserken kasdetmiştim

10. Merhaba ,

Farklı hesaplar ile konulara destek görüntüsü vermeyiniz. Bu tür durumlar uygun değildir.

İyi forumlar.

11. bence gerek yok. kapıların çocuk oyuncağına dönmesine lüzum yok

12. arkadaşlar desteğiniz için sağolun. pardon modum ama ama çok emeğimiz gidiyor.

13. Merhaba ,

Ben konu için gereksiz yada olmaz demedim sadece farklı hesaplar açarak konuya katılım göstermeyiniz demek istedim.

İyi forumlar.

14. Özür dilerim modum. Konu güncel arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum.

15. CİLΛ

CİLΛ User

kapıdayken hep işim çıkıyor şansıma bu yüzden ço iyi olur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.