Öneri kapılarda extra bonus ödülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -=[...DISTURBED...]=- tarafından 3 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

kapılara extra bonus özelliği gelmelimi

1. güzel olur evet

oy sayısı 4
    44,4%
  2. ne gerek var hayır

oy sayısı 5
    55,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar yıllardır bildiğniz gibi alfa,beta,gama aynı hediyeleri veriyor.ben bu yıllardır değişmeyen şeylere bir fikir açıyorum bugün desteklerinizi bekliyorum mantıksız ise böyle olmaya devam eder oyun.fazla havaya uçmayacak şekilde dengede bir yenilik sunuyorum sizlere..
    sistem şu tüm kapılarda misal gama 60k uri veriyor ..bunun %25 ile 50 arasında extra bonus ödül verme olanağı olacak haftada gelişi güzel herhangibi bir kapıya gelecek bu özellik üzerinde %25 bonus hediye avantajı yazacak. oyuncu girip o kapıyı yapacak daha fazla ödül daha fazla teşvik.
    haftada bir kez olsa yeterli diye düşünüyorum böyle şeylere ihtiyacımız var.

2. Kardeş sen x2 kapı gününü daha önce gördün mü?
    Bu gün içinde (Alpha ve Beta hariç) bütün yapılar kapılar (uridium hariç) 2 kat ödül veriyor.
    Bu özellik şöyle olabilir kapıyı kaç hakla bitirmişsen ona bağlı bi ekstra ödül verilebilir.
    Çünkü bu oyunda ne zaman ne olacağı belli olmuyor.
    3 hakla bitirmişsen ekstra %15 ödül, 2hakla bitirmişsen %10 ödül verebilir.

3. kardeş onu bizde biliyoruz sanki bana hergün geliyor ben onu darkorbit hayatımda 6 7 yıldır oynuyorum ilk defa gördüm benim dediğim sistematik haftada bir beni ayda yılda çıkan etkinlikler bağlamaz .kalıcı ve tutarlı şeyler gerek

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.